OTSING
Foorum » KATUSED, KATUSETÖÖD » Kuhu minna katusetööd tegema? Tagasi
  Autor : valerija
Kuupäev : 14.06.2023 17:50

Mul on küsimus ja loodan, et saate aidata. Vajan oma maja katusetööd ja soovin leida usaldusväärse ettevõtte, kes selle tööga hakkama saaks. Ehk oskab keegi teist soovitada mõnda usaldusväärset spetsialisti või firmat, kellega tal oli kogemusi?

Olen Internetist vaadanud mõnda võimalust, kuid tahaksin kuulda tõelist tagasisidet inimestelt, kes on juba katuseteenuseid taotlenud. Minu jaoks on oluline, et ettevõte oleks professionaalne, kogenud meistritega ja kasutaks kvaliteetseid materjale.

Kui sul on kellegagi positiivne kogemus või tead usaldusväärset esinejat, siis jaga oma viiteid ja kontaktandmeid. Oleksin tänulik igasuguse abi eest!
 
  Autor : valerija
Kuupäev : 14.06.2023 17:55

Remont, ah? Küsimus pole lihtne. Ma ise alustasin just hiljuti oma remondimaratoni ja sain aru, et katus on üks olulisemaid aspekte. Pärast mõningast uurimist sattusin ettevõttele Metalmaster. Mulle meeldis, et nad tegelevad katusetoodetega ja kuttide arvustuste järgi tunduvad need üsna head olevat.

Siin on nende koduleht, kui kedagi huvitab: https://metalmaster.ee/. Sealt leiab infot metallplaatide, lainepapi ja muude komponentide kohta. Võib-olla on see see, mida oma katuse jaoks vajate.
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880