OTSING
Foorum » ÜLDEHITUS » Must List - epärehelliset työmiehet Ivar Ehin/Pime Juhus Oü & Andres Raidla Tagasi
  Autor : Petoksen uhri
Kuupäev : 31.01.2008 01:00

Tahtoisin varoittaa epärehellisistä työmiehistä nimeltä Ivar Ehin/Pime Juhus Oü ja Andres Raidla, koska toivon syvästi, ettei kukaan muu remonttia suunnitteleva joutuisi enää heidän uhreikseen. He elättävät itsensä restaurointi- ja remonttitöillä.


Asuntomme Tallinnassa tarvitsi remonttia, joten otin yhteyttä erääseen virolaiseen tuttuuni. Hän suositteli Ehiniä (vaikkakin kertoi myöhemmin, ettei tunne häntä kunnolla.) Suositteluista johtuen luotin lähtökohtaisesti suuresti Ehiniin ja hänen järjestämiinsä työmiehiin (Raidlaan sekä erääseen toiseen henkilöön). Töiden ollessa vielä pahasti kesken tein sen virheen, että maksoin heille suuren summan rahaa ja laskuvirheen takia aivan liikaa materiaalikuluja. (Se tapahtui pankissa, käteismaksuna Raidlalle ja tapahtuma tallentui valvontakamerakuvaan.) Pankkivirkailija ja pankin palvelujohtaja muistavat elävästi rahojen luovutustilanteen ja ovat luvanneet toimia tapauksessa todistajana.) Saatuaan rahat Raidla katosi enkä saanut häneen enää yhteyttä lukuisista yrityksistäni huolimatta, lukuun ottamatta tekstiviestiä ”mp”. Hän ei ole palauttanut velkarahojaan eikä Ehin työnjohtajana ole kantanut asiasta hänelle kuuluvaa vastuuta. Ehin ei ole myöskään vastannut puheluihini tai sähköpostiviesteihini. Ehin ja Raidla ovat tällä hetkellä minulle velkaa suuren summan rahaa. Olen tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen ja edessä on oikeuskäsittely. Lakimieheni mukaan rikosnimeke tapahtuneelle on petos.

Nimimerkki Petoksen uhri
 
  Autor : Harjumaa
Kuupäev : 22.09.2008 10:00

Minul on ka halved kogemused Andres "Hunt" Raidlaga. Ta jättis tööd pooleli ja tarbis alkohoolseid jooke töö ajal.

Ma ei telli enam midagi Ivar Ehinilt!
 
  Autor : Ivar Ehin
Kuupäev : 08.12.2008 20:16

Mina, kui süüdistuse ohver, lisaksin omapoolsed kommentaarid antud sündmusele:
a)Pime Juhus OÜ on antud probleemiga seotud vaid firmale välja antud Espaki kliendikaardiga, mille andsin kasutada Andres Raidlale, kui oma isiklikule tuttavale
b)Andres Raidla ei ole kunagi olnud mingites lepingulistes seostes firmaga Pime Juhus OÜ
c) Minul isiklikult pole antud vahejuhtumis mingeid materiaalseid huvisid, samuti pole ma saanud mitte mingit materiaalset tulu ei Andres Raidlalt ega tellijalt , kelle nime ma vajadusel võin avaldada. Raidlaga, kui võimaliku töövõtjaga, viisin tellija kokku viimase tungival palvel, kuna tal oli oluline objekt tähtajaliselt valmis saada
d) Antud probleemiga tegelenud politsei ja maksuamet kuriteo koosseisu ei tuvastanud
e) Seega on tegu ainult Andres Raidla ja tema kliendi vahelise probleemiga.
f) Seega on Pime Juhus OÜ ja minu seostamine kadunud rahade või tegemata jäänud tööga pahatahtlik ja vale. Nii minu kui Pime Juhus OÜ igasugust edasist seostamist antud probleemiga tuleb pidada laimuks, millele järgnevad vastavasisulised legaalsed sammud.

Lugupidamisega,

Ivar Ehin
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880