OTSING
Foorum » MÖÖBEL, SISUSTUS » Mööblimasin? Tagasi
  Autor : legendruudus
Kuupäev : 30.09.2015 13:02

Tervitus kõigile!

Oleme otsimas teenusepakkujat kes aitaks meil disainida köögi ja selle ka ellu viia. Ehitusalased teadmised puuduvad täielikult.

Kas kellelgi on mõnda head ettevõtet soovitada? Hetkel on silma jäänud Mööblimasin - tehtud tööd meeldivad ning neid ja tagasisidet tundub palju olevat. Kas kellelgi siit on nendega kogemust?

Ettetänades,
K. K.
 
  Autor : hybrid
Kuupäev : 28.07.2016 14:10

Tere!

Ma tellisin ka omale aasta alguses uue köögi. Võtsin ka Mööblimasinast pakkumise ja nad on vist suurim tegija turul, aga hind oli ka korralik, muidu väga asjalik suhtlus ja ilmselt oleks ka väga hea kvaliteet, nad on igasugu Eesti kuulsustele kööke teinud jne. Kuna mul oli ehitus pooleli ja vaja paika panna ka pistikute asukohad, vent, kubu vool, valgustus jne, siis oli vaja pigem kedagi, kes tuleb ja annab nõu ja aitab planeerida. Ma ei olnud valmis kohe kõike paberile ise joonistama ja kööki tellima, tahtsin esmalt plaani, et saaks ehituse lõpetada ja siis mööbli sisse. Tuttav soovitas sellist firmat nagu http://www.ardisain.ee. Mulle väga meeldisid ka nende tehtud tööd ja eesti noormees käis kohal ja aitas läbi mõelda, kuidas midagi paigutada. Tegi arvutis joonised ka. Lõppkokkuvõttes läks vist 3 kuud, millest enamus aega oli minu taga, et saaks kipsi alla ja juhtmed paika, aga mööbliga jäin väga rahule ja eriti meeldis hästi personaalne teenindus ja hea hind.
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880