OTSING
Firmainfo
  VIPSON PROJEKT Palkmajad

Telefon: 520 8041
Faks: 785 1400
E-mail: Saada kiri
WWW: www.vipson.ee
Facebook


Aadress: Jeedasküla küla, Võru vald 65212, Võrumaa
Reg. kood: 10884603
 
  OÜ Vipson Projekt asutati 2002. aastal, ettevõtte põhitegevusala on palkmajade ehitamine. Palkmajade tootmine asub Võrumaal Vastseliina vallas Jeedasküla külas. Lisaks palkmajade müügile Eestis oleme saanud palkmaju turustada- tänu mitmeid teisi piirkonna tootjaid ühendavale ekspordivõrgustikule- ka Norrasse.

2007. aastast alates valmistame ka täispuidust mööblit. Kõrvaltoodetena valmistame grillsütt, kaminapuud ja männikooremultši. OÜ Vipson Projekt annab tööd 15 inimesele. Ettevõte tegevjuht on EPMÜ metsandusteaduskonna metsakasvatuse eriala lõpetanud Taavi Tuvike, kes on ennast täiendanud palkmajaehituse ja juhtimisalastel koolitustel. OÜ Vipson Projekt palkmaja ehitajad on saanud algkoolituse Norra palkmajade ehitusspetsialistidelt ja omavad 12 aastast ehitamise kogemust.

Ettevõtte põhimõteteks on:

• Toota keskkonnasõbralikult – Puit on väga keskonnasõbralik, tervislik ning taastuv ehitusmaterjal. Käsitsi palkmajade ehitus on väga keskonnasäästlik. Tootmiseks pole vaja suurt tehast ning tootmisjääke tekib minimaalselt. 70-80 % käsitsi palkmajade valmistamiseks kuluvast energiast saadakse tootmises tekkivatest puidujääkidest ning seina läheb 90 % metsas kasvanud materjalist.
• Tootmisel kasutame Eesti toorainet – Majaseinte tootmiseks kasutatav männipalk pärineb Eesti metsadest. Ka majakomplekti muud materjalid (aknad-uksed, laudised jm puitmaterjalid) toodetakse reeglina ise või tellitakse teistelt Eesti tootjatelt-koostööpartneritelt.
• Toota vastavalt kliendi soovile – Me pakume oma klientidele võimalust, panna ise kokku oma maja projekt, et see oleks võimalikult isikupärane ja vastaks kliendi soovidele ja ootustele. Käsitsi ehitamine annab võimaluse valida sobiva puuliiigi, nurgatapi, seinapaksuse ning ehitusel kasutada huvitavaid ja omapäraseid lahendusi.
• Hindame kvaliteeti ja profesionaalsust – Meie spetsialistid on oma ala parimad. Nad on saanud väljaõppe Norra palkmajade ehitusspetsialistidelt ning omavad mitme aastast ehituskogemust.
Veel videosid:
Foto Foto Foto Foto Foto
 
Foto Foto Foto Foto Foto
 
Foto Foto Foto Foto Foto
 
Foto Foto Foto Foto Foto
Ehitustööd, remonditööd
Katusetööd, katusekatted, vihmaveesüsteemid
Palkmajad, moodulmajad, valmismajad
Saunade ehitamine, tarbed
MÖÖBEL JA SISUSTUS
Mööbli müük
Mööblitööstused, -valmistajad
 
Artiklid / Pressiteated
 

PALKMAJA EELISED
Vipson Projekti palkmajad on rahva lemmikud
Modernsed ja klassikalised käsitöö palkmajad Vipson Projekt OÜlt

 
Saada kiri
 
       
  Sinu nimi Sinu e-post  
   
  Teema  
   
  Kirja sisu  
   
 
   
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880