OTSING
  AS Balteco tõi turule uued ja innovaatilised elektroonilised juhtimispaneelid EVO ja EVO+
04.04.2008


Põhja-Euroopa juhtiva vannitootja AS Balteco insenerid on loonud kaks tänapäevast ja tehniliselt täiustatud elektroonilist juhtimispaneeli: EVO ja EVO+. Uusi elektroonilisi juhtimispaneele esitletakse 2. aprillil Tallinnas messil “Eesti ehitab 2008” Balteco messiboksis.

EVO ja EVO+ võetakse alates 1. aprillist 2008 kasutusele kõikides riikides, kuhu Balteco massaaživanne eksporditakse. Möödunud aastal eksportis Balteco oma toodangut 22 riiki, sealhulgas Venemaale, Ukrainasse, Lätti, Leetu, Soome, Rootsi, Soome, Norra, Poola ja Taani.

Balteco disainijuht, uute lülitite disainer Aivar Habakukk selgitas lühidalt, et elektrooniliste juhtimispaneelide uus põlvkond paistab silma oma disaini ja tehniliste lahenduste poolest. EVO ja EVO+ on meeskonna loomingulise lähenemise ja professionaalse töö vili ning nendega saab juhtida kõiki veemassaaži funktsioone.

Uute juhtimispaneelide loomise eesmärk on eelkõige liikuda jõuliselt edasi tootearenduses ning pakkuda tarbijale omakorda tootearenduse kaudu innovaatilisi lahendusi, mis annab tootele lisaväärtusi.

„Balteco investeerib igal aastal tootearendusse üle 5 miljoni krooni, et püsida paremini üha tihenevas rahvusvahelises konkurentsis,” rääkis AS Balteco juhataja Marko Pählapuu. „Usume, et uued innovaatilised juhtimispaneelid leiavad meie koostööpartnerite ja klientide seas positiivset vastukaja. Vanniturul on määravaks kvaliteet ja hind,” selgitas Pählapuu.


Balteco on ennast positsioneerinud kvaliteetsete massaaživannide tootjana. Ettevõtte 2007. aasta käive oli 165 miljonit krooni, millest eksport moodustas 62%. Balteco tootis möödunud aastal üle 9000 vanni.

AS Balteco (vt ka www.balteco.ee) alustas tegevust 1990. aastal. Ettevõtte põhitegevus on vannide, massaaživannide, dušikabiinide, aurusaunade ja minibasseinide tootmine ning turustamine. Baltecol on üle-eestiline edasimüüjate võrk ning müügiesindused enamikus Euroopa riikides. Balteco tuntumad kaubamärgid on Balteco ja Coralspa. Ettevõttes töötab 110 inimest.


Täiendav informatsioon:
Marko Pählapuu, AS Balteco juhataja
e-mail: m.pahlapuu@balteco.ee, Tel:+372 6 718 264
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880