OTSING
  Soome firma SPU Systems Oy uued isolatsioonimaterjalid
26.03.2008

SPU isolatsioonimaterjalid on väga tõhusad ruumisäästlikud soojusisolaatorid uusehituseks ja renoveerimiseks.

SPU isolatsioonimaterjalid, mida toob Eestisse Puukeskus AS, sobivad kõikide ehitiste soojusisoleerimiseks. Tooteperekonnas leidub toimiv isolatsioonilahendus kõikidele konstruktsioonidele - alates elumajadest kuni tööstusehitiste ja põllumajandushooneteni.

SPU isolatsioonimaterjalide soojusisolaatoriks on testitud ja turvaline polüuretaan, mida on kasutatud isolatsioonimaterjalina juba 40 aastat.

SPU isolatsioonimaterjalidega saavutatakse tavaliste konstruktsioonipaksuste ja ehitusmaksumuste juures tõhus soojusisolatsioon ja vähene kütteenergia vajadus.

SPU isolatsioonimaterjalid sobivad suurepäraselt vanade hoonete soojusisoleerimiseks. Täiendava soojusisoleerimise võib teha hoone siseküljel ilma kuluka fassaadi uuendamiseta. SPU isolatsioonimaterjalidega on ka külma pööningu muutmine kasulikuks soojaks pinnaks lihtne. Isolatsiooniplaatide paigaldamine käib kiiresti ja lihtsalt - töö ei nõua eelnevat ehitamiskogemust.

SPU isolatsioonimaterjalid ei vetti, ei tõmbu kokku, ei pehki ega hallita. Isolatsiooniplaatide ainulaadseid omadusi on kinnitanud mitmed sõltumatud uuringud, mis on tehtud näiteks Tampere Tehnikaülikoolis ning Soome Riiklikus Tehnilises Uurimiskeskuses. SPU sai esimese isolatsioonimaterjalina ehitusmaterjalide puhtaima saasteklassifikatsiooni M1. SPU isolatsioonimaterjalidel on CE-märgistus ja 10aastane garantii.


Aripaev.ee, Oma Maja
www.aripaev.ee/3879/new_eri_artiklid_387918
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880