OTSING
  Jämerä tutvustab: lapsepõlvekodu uues kuues
23.08.2018

Veskimetsa maja ehitati hoone asemele, kus tellija oli elanud juba alates oma lapsepõlvest. Säilitati nii õunapuuaed, basseiniga saunamaja kui ka garaažiboks. Uus maja sai samale kohale ja sarnase välimusega nagu viimane versioon viiekümnendatel alustatud ja mitu korda ümber ehitatud ning nüüdseks lammutatud hoone.



Vana maja renoveerimise asemel soovis tellija kaasaegsete lahendustega uut kodu, mis välimuselt ei erinegi nii väga eelnevast kaheksakümnendatel renoveeritud modernismist.

JÄMERÄ lahenduseks ei saanud Veskimetsa maja päris algstaadiumis. Projekt oli algselt projekteeritud arhitekti poolt poorbetoon 500 mm välisseintega, aga puidust vahelagedega. Klient pöördus Jämerä poole sooviga saada kogu maja samast materjalist ehk poorbetoonist.



Olemasoleva kliendi projekti alusel lahendas JÄMERÄ nii vahe- kui ka katuslae õhutihedatest poorbetoon paneelidest. Koos samast materjalist seintega sai klient endale tervikliku Jämerä majakarbi.

Tellija: "See maja on mul esimene kogemus Jämerä ja poorbetoonist lagedega. Olles küll varasemalt ehitanud 5 maja, olen siiski sundventilatsiooni pidanud teisejärguliseks teemaks. Nüüd, kui soojapidav ja õhutihe Jämerä majakarp valmis, mõistan selle häid omadusi. Ventilatsiooni soojustagastist saavutatav energiasääst lisab terviklahendusele väärtust veelgi."



JÄMERÄ on põhjamaisesse kliimasse loodud funktsionaalne ja energiatõhus kivimaja kontseptsioon. Võimaluse on valida tüüpmajade kataloogist või lasta enda jaoks projekteerida sobiva planeeringu ja disainiga maja ning soovi korral tellida koos materjalipaketiga ka majakarbi püstitus. JÄMERÄ terviklahendus omab lisaks headele soojapidavuse näitajatele ka mitmeid teisi, kuid seejuures mitte vähemolulisi eeliseid teiste materjalidega võrreldes. Olulisemad nendest on konstruktsiooni õhutihedus, külmasildade puudumine ning stabiilne sisetemperatuur tänu massiivsele seinale.
Facebook
 
Firmainfo
  Jämerä valmismajad

Telefon: 679 9080
E-mail: Saada kiri
WWW: www.jamera.ee ; www.bauroc.ee


Aadress: Väike-Männiku 3, Tallinn 11216, Harjumaa
Reg. kood: 14031984
 
 
  Lisakontaktid:
SOOMES
Aeroc Jämerä Oy
Fallåker 1, 02740, Espoo
Telefon: +358 290 092 270

SANKT-PETERBURGIS
ООО Ямера
Санкт-Петербург, ул. Чапаева, д. 15
Telefon: +7 812 740 11 35
E-post: info@jamera.ru
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880