OTSING
  Amello õlilakk - uus lahendus puitpõrandate viimistluseks
04.09.2017

Amello õlilakk on traditsioonilise retsepti järgi valmistatud läbipaistev viimistlusmaterjal uutele ja eelnevatest viimistlusmaterjalidest puhtaks lihvitud puitpindadele. Õlilakk on looduslik toode, mis koosneb värnitsast, looduslikust vaigust, hiina puuõlist ja tärpentinist. Õlilakk on suure niiskuskindlusega ning kaitseb kulumise eest. Toode sobib hästi niiskuskindlust nõudvate puitpõrandate (näiteks vannitoas ja esikus), uste ning sisemööbli viimistlemiseks.



Amello õlilakk sobib nii väärispuidust pindade (tamm, mahagon) kui heledate pehmete puiduliikide (mänd, kuusk, kask) viimistlemiseks. Heledaid puitpõrandaid viimistledes tuleb arvestada sellega, et pind muutub mõnevõrra kollakamaks. Väärispuidust pind muutub üldjuhul aga mõnevõrra tumedamaks. Õlilakki soovitatakse ka peitsitud pindadele.


Kasutamine - lase õlil sisse imbuda ca 30 minutit ning imbumata õli pühi ära. Õlilakiga viimistlemisel tuleb arvestada sellega, et viimistlemisel käitub toode nagu õli (imbumata kiht tuleb kindlasti eemaldada); mida rohkem kihte pinnale kanda, seda lakisemaks ja läikivamaks viimistletud pind muutub.

Õlitatud põrandatele ei tohi sattuda niiskust 6 - 7 päeva ning põrandale ei saa asetada raskeid esemeid 5-6 päeva jooksul.

Uuri lisa siit.
www.amello.ee
 
Firmainfo
  AMELLO GRUPP

Telefon: 672 0478, 513 1073
E-mail: Saada kiri
WWW: www.amello.ee


Reg. kood: 10592852
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880