OTSING
  Sahtlite stiilne siseelu
05.03.2008


Kaunile köögile annavad lõpliku lihvi maitsekad aksessuaarid. Köögiomaniku stiilitajust saab parima pildi, kui piiluda tema sahtlite sisusse.
Firma Mööblifurnituur pakub hästi sisustatud köökide kaunistuseks pöögipuust sahtlisisusid ja roostevabast terasest köögis vajaminevaid tööriistu, mis on toodetud Itaalias.
Sarnaselt tootjamaale õhkub neist hea disainiga esemetest armastust kokakunsti, gurmaanluse ning köögis veedetud kvaliteetaja vastu.
“Aina enam propageeritakse kodus ja sõpruskonnaga söögitegemist… Ja siis on hea, kui saab kasutada ilusaid ja professionaalseid köögiriistu,” arutleb Mööblifurnituuri sortimendijuht Ahto Prost.

Kingitus köögisõbrale

Itaalia aksessuaarid sobivad nii endale rõõmu valmistamiseks kui ka kingitusteks. Valida on rea erinevate komplektide vahel.
Võimalik on soetada puidust sahtlisisu ilma laua- ja köögiriistadeta. Elegantne korralooja tagab, et edaspidi pole noad-kahvlid-lusikad enam sahtlis segamini – igale tootegrupile on oma boks.
Olemas on ka sellised sahtlisisud, millel noad-kahvlid kaasas. Kaheteistkümnene komplekt täidab enamike perekondade lõunalauavajadused.
Spetskomplektid on varustatud kvaliteetsete köögiriistadega, mille professionaalsus ei jää alla tippkokkade kasutatavale. Nugadekomplektis on erinevad lõikeriistad eri toitude jaoks; valida saab ka sellise komplekti, kus on nuga, tangid, jäätisepallikeste vormija, korgitser, pudeli- ja konservideavaja… Kõik tooted on valmistatud roostevabast terasest.


Moodulite kombineerimine
Sahtlisisud koosnevad eri suuruses moodulitest, millest igaüks saab hõlpsasti kombineerida just sellise sahtli, mis kõige paremini vastab tema vajadustele.
Moodulite laiuseks on 30, 45 ja 60 cm. Tüüpiline sahtlilaius on 90 cm, seega saab ühte sahtlisse paigutada erinevad sahtlisisukomplektid: näiteks 3*30 cm, 2*45cm või 60+30 cm.
Valikus on ka purgikohtadega sahtlisisu, kuhu võib asetada näiteks maitseainetopsid või kuivainepurgid.


MÖÖBLIFURNITUUR AS
Roosi 1, Reola, Tartumaa
Tel: 737 1491; 510 8166
info@mooblifurnituur.ee
www.mooblifurnituur.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880