OTSING
  Päikese eest varju Velux aknakatetega
18.05.2016

Velux pakub katuseakendele laia valikut katteid, mis kaitsevad kuumuse eest, pakuvad privaatsust, on pimendavad, loovad valgusefekte, säästavad energiat ega lase putukaid tuppa.

Suvi on imeline aastaaeg, sest lõpuks ometi on meieni jõudnud soojus ja valgus, mida oleme igatsenud kogu pika ja pimeda talve. Nüüd saame ka toas loomulikku päevavalgust nautida, kuid aeg-ajalt on päikese ja kuumuse eest siiski ka kaitset vaja. Just katuseakende puhul on aknakatted eriti olulised, sest kaldpinnas asuv aken on päikesele ja valgusele rohkem avatud.

Veluxi aknakatete valikus on palju tooteid, mille hulgast sobivat valides tuleks lähtuda ruumiotstarbest.

Magamistoas on kindlasti oluline pimendus ja kuumuskaitse. Seepärast sobivad magamistuppa energiasäästlik topelt-voldikkardin, täielikult pimendav pimenduskardin või duokardin, mille alumine valge voldikkardin aitab valgust reguleerida. Mõeldud on ka lastele: Star Warsi või Disney kollektsiooni kuuluvad aknakatted muudavad iga lastetoa veelgi rõõmsamaks.



Vannitoas ja köögis sobib valgustaseme reguleerimiseks ideaalselt ribakardin, mis on mõeldud niisketesse ruumidesse. Samuti saab meeleolukaid valgusefekte luua voldikkardinaga, mis hajutab sissetulevat valgust ja mida on saadaval laias värvitooni- ja kujundusvalikus.

Elutoa katuseakende puhul pööratakse suuremat tähelepanu disainile ja seda pakub dekoratiivne roomakardin, mille kangad on vahetatavad. Lisaks sobib elutuppa ka valgust hajutava efektiga rulookardin või voldikkardin.

Tubade kuumuskaitseks saab sisemiste kardinatega kombineerida välist päikesevarju, mis vähendab kuumust kuni 73%. Kangas on läbipaistev ja väljavaade säilib. Lisaks soovitab Velux putukakaitseks aknapaledele paigaldatavat läbipaistvat putukavõrku.

Originaalaknakatete kõige suuremaks eeliseks on see, et need sobivad aknaga täpselt, neid on lihtne soetada ning ka nende hind on soodne. Kuna katuseaknad valmistatakse standardmõõtudes, siis on ka kardinad vastavates mõõtudes. Katuseaknale sobiva kardina leidmiseks tuleb täpsustada akna tüüp ja suurus, mille leiab aknaraami ülaservas asuvalt andmeplaadilt.

Lisateavet uuri veebilehelt www.velux.com
 
Firmainfo
  VELUX Katuseaknad

Telefon: 800 4343, 621 7790
Faks: 621 7799
E-mail: Saada kiri
WWW: www.velux.ee


Aadress: Peterburi tee 2A, TALLINN 11415, Harjumaa
Reg. kood: 10042086
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880