OTSING
  Innovaatiline parketiliim Rubio Easybond FineFloorsilt
01.04.2016

Turule on jõudnud uus ja innovaatiline parketiliim Rubio Easybond. Uue parketiliimi edu võtmeks on silaan-polümeertehnoloogia ning samal ajal ei sisalda see liim pehmendavaid aineid, isotsüanaate ega lahusteid.

Tihti alahinnatakse liimi kvaliteedi olulisust, kuna liim ei jää hiljem silmaga nähtav. Küll aga võib halva kvaliteediga liim tänu selles sisalduvatele pehmendavatele ainetele või lahustitele hakata aegamööda puidu sisse imenduma, mille lõpptulemusel kahjustub lõppviimistlus. Sellise kurva stsenaariumi vältimiseks soovitabki FineFloors Põrandasalong kasutada Rubio EasyBond parketiliimi.


* Saadaval ka mugavas 295ml tuubis liistude liimimiseks ja vuukide täitmiseks.

EasyBond sobib kasutamiseks kõikide puiduliikide ja alusmaterjalidega, korkmaterjaliga ning vaipkattega. See on liimide uus generatsioon, mis ühendab endas kõiki olulisi näitajaid nagu tugevus, elastsus ja pikaealisus – seda kõike ühes pakendis.
Kiire ja tugeva nakke kindlustamiseks on parketiliimid tihti kahekomponentsed. EasyBond on väga hea alternatiiv, kindlustades samad omadused, koosnedes vaid ühest komponendist.
Kõrge polümeerisisaldus kindlustab liimi tugevuse ja elastsuse üheaegselt. Suure elastsusega liim annab puidule liiga palju liikumisruumi, liiga väike elastsus seevastu soodustab puidu purunemist. EasyBond on täpselt parajalt elastne, andes puidule piisavalt mängimisruumi, seda samal ajal omal kohal hoides.



Liimi pealekandmisel liimikammiga moodustub tugev ühtlane liimihammas, mis ei vaju alla. Tänu sellele jaotub liim ühtlaselt parketi alla, tagades et ükski koht ei jää liimiga kokku puutumata.

Rubio EasyBond parketiliim on väga keskkonnasõbralik. Kuna liim ei sisalda isotsüanaate, on oht allergia tekkele väga väike. Üleliigne kuivanud liim eemaldub ämbrist kergesti - tänu sellele on liimiämber korduvkasutatav.
Värskelt paigaldatud parketti võib asuda lihvima juba 12 tunni möödudes - võrreldes paljude teiste parketiliimidega, mille kuivamisaeg on minimaalselt 1-2 ööpäeva, on see märkimisväärne ajasääst.

FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook
 
Firmainfo
  FineFloors OÜ

Telefon: 520 5115


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880