OTSING
  Jämera "Leija" valiti Soome elamumessi parimaks majaks
03.08.2015

Jämerä messimaja "Leija" valiti Soome Ehitusala Meistrite ja Inseneride Liidu (Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL) poolt ehitustehniliselt Vantaa elamumessi parimaks objektiks.

Võidumaja valik põhineb RKL ehitusvaldkonna pikaajalistel teadmistel ja koostöös Elamumessiga. RKL eesmärgiks on edendada kvaliteetset ehitust Soomes. Üheks žürii valiku aluseks oli maja põhjalikult läbimõeldud projekt ja selle tehniline teostus. Lisaks eelnevale avaldas kohtunikele muljet objekti eeskujulik tööohutus ja heade ehitustavade jälgimine.



Jämerä "Leija" tellija Kimmo Karhu otsustas juba projekteerimise etapis, et maja saab ehitatud tervinisti ühest ja samast materjalist, milleks on kergbetoon. Valik aitas hoida kinni ajakavast ja püsida eelarves. Maja sai valmis plaanijärgselt ning eelarve ületati ainult kaks protsenti.

Jämerä kutsub Teid külastama Jämerä maja "Leija" Soome elamumessil, mis sellel aastal toimub 10.07 kuni 09.08.2015 Vantaas. Ligi 10-hektarilisele messiterritooriumile on ehitatud 37 eramaja ja 3 mitmekorruselist korterelamut ning kinnine parkla.





JÄMERÄ MAJA „LEIJA“ ELAMUMESSIL
5 tuba + köök + panipaik + talveaed + garaaž/panipaik + saun
Ekspositsiooni koht: 36;
Aadress: Tiikerinsilmä 13;
Hoonestusala: 154 m²;
Elanikke: 5;
Korruseid: 2;
Majakarbi materjal: poorbetoon.





Eramu kannab romaantilist nimetust – Tuulelohe (soome keeles „Leija“). Maja on projekteeritud avarana ja valgusküllasena ning neid omadusi aitab esile tuua kergetes ja värsketes toonides sisekujundus. Maja erinevate osade paigutamisel seati esikohale lapsed, nende huvid ja vajadused, kuid samas ei jäetud unarusse eridetailide lisamist, mis teevad maja unikaalseks. „Leija“ on projekteeritud sedasi, et kahekorruselise maja ja garaaži vahele tekib lääne suunas avanev privaatne sisehoov, mis varjab võõraste pilkude eest, kuid laseb pererahval nautida päikseloojanguid.

Tutvu elamumessiga täpsemalt SIIN.



JÄMERÄ on põhjamaisesse kliimasse loodud funktsionaalne ja energiatõhus kivimaja kontseptsioon. Võimaluse on valida tüüpmajade kataloogist või lasta enda jaoks projekteerida sobiva planeeringu ja disainiga maja ning soovi korral tellida koos materjalipaketiga ka majakarbi püstitus. JÄMERÄ terviklahendus omab lisaks headele soojapidavuse näitajatele ka mitmeid teisi, kuid seejuures mitte vähemolulisi eeliseid teiste materjalidega võrreldes. Olulisemad nendest on konstruktsiooni õhutihedus, külmasildade puudumine ning stabiilne sisetemperatuur tänu massiivsele seinale.
Facebook
 
Firmainfo
  Jämerä valmismajad

Telefon: 679 9080
E-mail: Saada kiri
WWW: www.jamera.ee ; www.bauroc.ee


Aadress: Väike-Männiku 3, Tallinn 11216, Harjumaa
Reg. kood: 14031984
 
 
  Lisakontaktid:
SOOMES
Aeroc Jämerä Oy
Fallåker 1, 02740, Espoo
Telefon: +358 290 092 270

SANKT-PETERBURGIS
ООО Ямера
Санкт-Петербург, ул. Чапаева, д. 15
Telefon: +7 812 740 11 35
E-post: info@jamera.ru
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880