OTSING
  Nädala lõpus toimub mess Sisustus ´08
20.02.2008


Reedel, 29. veebruaril algab AS Tartu Näitused messikeskuses Sisustus `08, mis toob kohale ligi 80 sisustuse ja disainiga seotud ettevõtet ning pakub kolme päeva jooksul külastajatele võimalust viia ennast kurssi värskemate trendide ja uudistega.

Sisustus ´08 projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on kolmandat aastat korraldatav mess seekord suurem kui iial varem. „Nii inimeste kui ettevõtete huvi sisustusmessi vastu on pidevalt kasvanud. Eks möödunud ehitusbuumi ajal rajatud majad ja soetatud korterid vajavad jätkuvalt täitmist ning lahendusi selles vallas püüamegi pakkuda,” selgitab Kikkul. Tema sõnul on sisustusmesside korraldamine Eestis pigem värske nähtus, kuid aina enam kandepinda leidmas.

Seekordne mess toob lisaks mitmekülgsele sisekujunduse väljapanekule ka spetsiaalse disainiala, mille eesmärgiks on anda Eesti disaineritele ja disainiõppijatele võimalus oma loomingu näitamiseks. Lisaks pakutakse mitmeid näitusi ning ka eraldi lasteala, kus kõige pisemad saavad vitraaže meisterdada.

Korraldajate sõnul ei ole Sisustus ´08 näol tegemist pelgalt vaatamisrõõmuga, vaid kohale tuleb ka hulgaliselt erinevaid spetsialiste, kes jagavad sisustusnippe ning laialdast taustainfot. Huvilistel on võimalik osaleda seminaridel, mis puudutavad kodukujundamise erinevaid tahke nagu näiteks puitpõrandaid, looduslikke värve, valgustust ja palju muud.


Sisustusmessi saab külastada reedel, 29. veebruaril kell 10-18, laupäeval, 1. märtsil 10-17 ja pühapäeval, 2. märtsil 10-16.
Pileti hinnaks on 50 krooni, sooduspilet 35 krooni ja perepilet 110 krooni.
Messi Sisustus ´08 korraldab AS Tartu Näitused. Tänavu toimub see 3. korda ning võtab enda alla 3500 ruutmeetrit näitusepinda.

Täpsemat infot messi kohta leiab aadressilt www.tartunaitused.ee/sisustus/




 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880