OTSING
  Epopõrand sobib nii eramutesse kui ka äripindadesse
20.05.2015

Kuigi epopõrandaid saab edukalt rakendada ka eramajapidamises, näiteks garaažis, saunas ja välistreppidel, on enamati tegu põrandatega, mis leiavad kasutamist äriotstarbelistes ruumides.

Kuigi epopõrandat kui mõistet ei saa lugeda väga tuntuks, on enamus inimesi oma kingataldu sellel põrandal kulutanud. Epopõrandaid leidub paljudes avalikes ruumides ja selleks on ka põhjus - need taluvad hästi koormust ja neid on lihtne hooldada. Epopõrandad on - vastupidiselt näiteks betoonpõrandale - veekindlad, tolmuvabad ja vastupidavad.


* Epopõrand Meremuuseumis

Epopõrandate hind on samas suurusjärgus keraamiliste plaatidega. Hinnaklass on alternatiivsete lahendustega võrreldes tihtipeale sama, kuid epopõrand on mitu korda vastupidavam. Kui näiteks välistrepp või tööstuspõrand kaetakse keraamiliste plaatidega, siis plaat ise on küll vastupidav, kuid vuugitäide jällegi mitte. Sinna läheb vesi vahele ja mõne aja pärast on kogu põrand lagunenud. Teatud tootmis- ja tööstushoonetes ongi epopõrand ainuke võimalik lahendus, kuna tootmist on äärmiselt kulukas seisma panna ja seetõttu otsitakse ka põrandatele vastupidavaid lahendusi.

Kuigi epopõrandad leiavad peamiselt kasutamist ühiskondlikes ruumides ja tööstus-ning tootmishoonetes, on järjest rohkem huvi nende vastu üles äratanud ka eraisikud, kes soovivad epopõrandat abiruumidesse, katlamajja, sauna või garaaži, tagamaks parimat kaitset lume- ja soolvee ning õlide imendumise eest betoonpinda.


* Piltpõrand Mehhatroonikumis

Epokatte paigaldusaeg on vastavalt objektile erinev, kuid sõltuvalt aluspinna suurusest ning seisukorrast ja paigaldatava kihi paksusest, saadakse 3 - 4 päevaga hakkama. Materjalide valik on suur alates lakkidest ja värvidest kuni epo liivamassideni välja ja neil kõigil on omad minimaalsed ja maksimaalsed kihipaksused. Paigaldamisel on vaja arvestada ebameeldiva lõhnaga ja sellega, et paigaldamise protsessi käigus pinnale kõndima ei pääse. Kindlasti tuleks epopõrandate paigaldamine usaldada professionaalide kätte.

Loe epopõrandate kohta täpsemalt ka Epoproff kodulehelt www.epoproff.ee.
 
Firmainfo
  EPOPÕRANDAD EPOPROFF OÜ-lt

Telefon: 514 8159
E-mail: Saada kiri
WWW: www.epoproff.ee


Aadress: Roolahe 9, Tallinn 13516, Harjumaa
Reg. kood: 11595344
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880