OTSING
  Tene Kaubandus puidust garaazide kasutusvõimalused
02.12.2013

Tene Kaubandus (Grupotene) puitmajade tehases toodetavad puidust garaažid on suurepärane toode teie mootorsõiduki kaitseks ilmastikuolude eest - nii meie puidust garaažide kavandi kui ka puidule iseloomulike isoleerivate omaduste tõttu.

Tänu mudelite ja kavandite mitmekesisusele on Tene Kaubandus (Grupotene) puidust garaažid arvukate otstarvetega ruumid, mida võib lisaks nende peamisele garaaži otstarbele kasutada ka hoiu-, lao-, tööruumi või mis iganes otstarbega hoonena.

Tene Kaubandus puidust garaazid ja nende kvaliteedinäitajad.

Tene Kaubandus (Grupotene) puitmajade tehases toodetavate puidust garaažide võimalikke otstarbeid silmad pidades ning tänu meie puidust garaažide lihtsale paigaldamise süsteemile võime muuhulgas lugeda täiendavaks väärtuseks ka võimaluse muuta selle asukohta isegi mitu aastat pärast puidust garaaži esialgset paigaldamist. Tene Kaubandus (Grupotene) kasutab puidust garaažide tootmisel kõrgeima kvaliteediga materjale: Põhja-Euroopa jäises- ja külmas kliimas kasvanud, säästvalt majandatud metsadest pärit kuiva kuusepuitu, mille eriliselt aeglaselt kasvavat tüve kasutatakse tiheda, väga kõva ja ülimalt vastupidava puidu tootmiseks. Tene Kaubandus (Grupotene) puidust garaažide kõik osad, nii metallist detailid, klaasiga kahes suunas avanevad aknad, 18 mm-paksune punn-soon ühendusega ning ruberoidiga kaetud katuselaud, liimpuidust uksed kui ka 40 mm, 58 mm ja 70 mm-paksused seinad on kõrgeima kvaliteediga. Nimetatud detailid eristavad meid selgelt teistest puidust garaažide tootjatest.

Tene Kaubandus (Grupotene) annab puitmajade tehases toodetud kõikide puidust garaažide konstruktuurielementidele viieaastase garantii ning tagab parima müügijärgse klienditeeninduse.


* Puidust garaaz A

* Puidust garaaz B

* Puidust lamekatusega Garaaz C

ROHKEM INFOT GARAAZIDE JA TEHNILISE INFO KOHTA LOE SIIT
 
Firmainfo
  TENE KAUBANDUS

Telefon: 472 2000
Faks: 472 2001
E-mail: Saada kiri
WWW: www.tenekaubandus.ee


Aadress: Lihula mnt 22B, Haapsalu 90507, Läänemaa
Reg. kood: 10430670
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880