OTSING
  Ajatu disainiga köögiplaadid
05.07.2013


Lincona Põrandakeskus: köögiseina saab rasva- ja niiskusekindlaks muuta mõne tunniga
Kõrgsurve laminaadist valmistatud Alloc seinaplaadid on lihtsate joonte ja ajatu disainiga ning sobivad nii modernsesse kui ka klassikalisse interjööri. Ainulaadseid seinaplaate on 17-s erinevas mustris ja värvigammas. Beezidest toonidest kuni kõrgläike mustani.


Kõrgsurve laminaadist valmistatud köögi töötasapinna tagused plaadid, mille mõõdud on 600x1200mm ning kogupaksus 3mm. Köögiplaatidega saab renoveerida köögiseina ise ja seda kõigest mõne tunniga.

Ilus ja hügieeniline tulemus saavutatakse ilma suurema vaevata – oma mõõtmete tõttu sobituvad hästi köögitasapinna tagusele seinale ja ei ole vaja vuukida (vuukimine on vajalik keraamilise plaadi paigaldamisel).

Köögiplaadid liimitakse puhtale, kuivale ja tugevale pinnale ja see on koheselt kasutusvalmis. Hügieeniline ja kergesti puhastatav. Säilitab oma kauni välimuse aastateks. Lihtne hooldus - kasuta selleks pehmet niisket lappi, mitte abrasiivset pesuainet. Veepritsme kindel. Pakume parimat tootegarantiid. Eluaegne garantii kodudes, garantii hõlmab: värvi-, pleki- ja veepritsmekindlust.





1. Kõrgsurve laminaat. Hügeeniline ja kergesti puhastatav. Säilitab oma kauni välimuse aastateks.
2. Lihtne hooldus. Kasuta selleks pehmet niisket lappi ja mitte abrasiivset pesuainet.
3. Veepritsmete kindel.
4. Garantii. Alloc pakub turu parimat tootegarantiid. Eluaegne garantii kodudes. Garantii hõlmab: värvi-, pleki- ja veepritsmeklindlust.

Tutvu tootevalikuga SIIN
 
Firmainfo
  LINCONA PÕRANDAKESKUSE KAUPLUSED

Telefon: 679 1723, 610 3750


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880