OTSING
  Sunoreki kardinasalongid – trendikad tooted, mitmekülgne valik ja asjatundlikud kardinadisainerids
08.04.2013


Eesti suurim ja pidevalt uuenev tootevalik

Sunoreki kardinasalongidest leiab enda jaoks sobilikud kardinad igaüks – vastavalt stiilile, funktsionaalsusele ja hinnaklassile. Kõik tooted valmistatakse kliendi soovitud mõõtude alusel.

Sunorek kasutab aknakatete puhul ainult kõrge kvaliteediga komponente ning kõik valmistatud aknakatted on läbinud kvaliteedikontrolli. Sellega on tagatud toodete pikaealisus. Igal

aastal tuuakse turule rohkelt innovaatilisi aknakatete disainilahendusi ja «moeröögatusi» Euroopast. Lähtuvalt Euroopa trendidest ja Eesti tarbijate eelistustest uuenevad pidevalt ka aknakatete kangakollektsioonid.

Asjatundlik teenindus ja avarad teenindussalongid

Sunoreki kardinasalongidesse on oodatud kõik, kel on soov uute aknakatetega kodule värskemat ilmet anda. Aknakatted ei ole pelgalt praktilise otstarbega, vaid need on ka rikkalike võimalustega kujunduselemendid.

Juhul kui te täpselt ei tea, millist aknakatet soovite, siis pole tarvis muretseda, kuna salongides aitavad teid oma nõuannete ja kogemustega asjatundlikud kardinadisainerid ja konsultandid. Ühiselt leiate kindlasti enda jaoks sobivaima lahenduse.

Lisaks Eesti suurimale aknakatete valikule pakub Sunorek kompleksset täisteenindust, mis hõlmab konsultatsiooni ja nõustamist, transporti, toodete paigaldamist ning hilisemat järelhooldust.


Kõik Sunoreki kardinasalongid on avarad ja mugavad, mis võimaldab klientidel end tunda alati vabalt ja mõnusalt. Kohapeal on väga suur valik tootenäidiseid ja hulgaliselt kangakatalooge.

Kui te veel Sunoreki kardinasalonge külastanud ei ole, siis tehke seda ja tutvuge pakutavate
võimalustega lähemalt. Kardinasalongides oodatakse teid alati, sest Sunorek soovib aidata kaasa teie kodu kaunimaks muutmisele.

Sunoreki kardinasalongid asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Rakveres, Jõhvis ja Kuressaares.
 
Firmainfo
  SUNOREK AS SALONGID

Telefon: 5329 2225, 5331 4117


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880