OTSING
  Lumi tuleb
11.11.2011


Loodame, et Teie maja elas eelmise lumerohke talve kenasti üle ja et isegi juhul, kui lumi siiski tekitas pahandusi, on hoone nüüd uueks talveks valmis.
Anname mõne soovituse, mida võiksite maja juures enne külmade ja lume tulekut kontrollida.

Katus

Kindlasti veenduge vihmaveerennide ja katusele paigaldatud lumetõkete korrasolekus, sest neid detaile kipub lumi kahjustama

kõige sagedamini. Üle tuleks vaadata ka kõikvõimalikud katuse läbiviigud ja nende kinnitus.
Kontrollige üle katuse hari. Harjakivid või plekk ning katuse aluskile peavad olema korralikult kinnitatud, et lumi või vesi katusekonstruktsiooni sisse ei pääseks. Samas peab olema tagatud harja ventileerimine. Kui märkate katkiseid katusekive, siis vahetage need välja.
Kui Teie majal on katuseaknaid, siis kontrollige nende sulgumist ja tihendite korrasolekut. Oluline on hoida katuseaknad talvel lume- ja jäävabad!

Vihmaveerennid ja drenaaž


Sügisese lehekoristuse käigus puhastage ka vundamendi ja vihmavee drenaaži kaevud. Kontrollige üle rennide veepidavus ja kalded.

Haljastus

Võimalik, et ka Teie maja ümbrus on kaetud muruga. Et muru järgmise aasta kevadeni vastu peaks, ei tohi ta jääda pikemaks kui 7 cm ja kindlasti tuleks sealt pealt lehed ära riisuda. Vastasel juhul võivad muru kahjustada mitmesugused seenhaigused. Külmakartlikud puud oleks soovitav kinni katta. Ja ärge unustage kastmistorustikust vett välja lasta!
 
Firmainfo
  Finnlamelli Eesti OÜ

Telefon: 610 5939


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880