OTSING
  Voldikkardin on väga funktsionaalne ja efektne sisekujunduselement
22.02.2011


Voldikkardinal on klassikalise rippuva tekstiilkardina ning ruloo ees hulk eeliseid – ta on samal ajal aknakate ning tugeva konkreetse horisontaaljoone tõttu mõjus sisekujunduselement.
Voldikkardin on ka vastupidav ja väga funktsionaalne.


Sunoreki tootejuhi Mairiika Kirsimägi sõnul saab voldikkardinat tehniliste omaduste poolest võrrelda ribakardinaga, kuid voldikkardin on valmistatud kangast. Pealegi on voldikkardinal palju avamisvõimalusi: ülevalt alla, alt üles või mõlemad variandid korraga. Seetõttu on voldikkardinat võimalik akna ette sättida täpselt nii, kuidas toasolijal soovi on. Näiteks saab lasta valguse tuppa akna ülemisest osast, ent allpool on kardin akna ees, varjates nii uudishimuliku möödakäija eest toas toimuva. Või ka vastupidi – kui näiteks õhtupäike akna ülemisest nurgast sisse piiluma kipub ja pererahval telerivaatamist segab, saab kardinat sättida täpselt päikese ette, ilma et tuleks tervet tuba hämaraks teha.

„Voldikkardin on ka ainuke kardin, mis sobib paljudele eri kujuga akendele. Väga oluline on see, et ta võtab paigaldades väga vähe ruumi,” selgitab Kirsimägi. „Teda saab
kinnitada aknaraamile, seinale, ukse või vaheseina klaasi ette ning kahe akna vahele. Teda on võimalik fi kseerida nööride või trossidega, mis tähendab, et kardin ei kolise ega hõlju tuules, kui aken on avatud.” Samuti on mitmesuguseid võimalusi kardina juhtimiseks: käepideme(te)ga, nööri(de)ga või puldist mootoriga.

Sobivad kõikjale.
Nagu eespool märgitud, on voldikkardinad väga funktsionaalsed, neid kasutatakse elu- ja bürooruumides ning kuna saadaval on ka hallituskindlad kangad, sobivad nad hästi niisketesse ruumidesse. „Voldikkardin on üks väheseid aknakatteid, mida saab kasutada terrasside ja rõdude klaasidel,” täpsustab Kirsimägi.
Sunorek pakub voldikkardina jaoks väga suurt kangavalikut. Valida saab kangaste vahel pastelsest kuni sitikmustani. Kütte säästmise seisukohast on otstarbekas lasta voldikkardinad valmistada kahekihiliselt duokangast, kus kahe kangakihi vahele jääb õhupuhver, mis toimib isolaatorina ega lase talvel külma aknast tuppa, suvel kuumaga aga vastupidi. Kirsimägi sõnul on voldikkardinate valikus ka näiteks öö ja päeva topeltkangaga kardin, kus päevane kangas laseb valgust läbi, öine aga on täispimendav. „Sageli valitakse niisugune lahendus, mille puhul lisaks voldikkardinale on aknaava ees meeleolu loomiseks ka õhukesed lopsakad tekstiilkardinad,” tõdeb Mairiika Kirsimägi. „Tegemist on trendika aknakattega, Euroopa riikides kasvab voldikkardinate müük 7% aastas.”





Mätsikuus saabub Sunoreki salongidesse uus kangakollektsioon, misjärel on võimalik valida veelgi mitmekesisema ja moodsama kangavaliku hulgast. Vaata lähemalt: www.sunorek.ee

Tutvu tootenäidistega Sunoreki salongides kõikjal Eestis. Vaata lähemalt: www.sunorek.ee

Voldikkardin:
• sobib kasutada nii kodus kui ka büroodes,
nii seina-, katuse- kui ka laeakendel
• sobib erikujulistele akendele
• on üks väheseid aknakatteid, mida sobib
kasutada terrasside ja rõdude klaasidel
• nõuab paigaldamiseks väga vähe ruumi
• on väga kompaktne, võimaldab paljastada
peaaegu kogu klaasipinna
• saadaval laias värvivalikus kangaid
• sobib hästi niisketessegi ruumidesse, sest
valikus on ka hallituskindlad kangad
• on lihtsasti puhastatav ja pestav
• temaga saab hästi reguleerida valguse ja
soojuse hulka ruumis
• võimaldab valida mitmete erinevate
avanemis-viiside vahel
• on samal ajal ka trendikas ja efektne sisekujunduselement
 
Firmainfo
  SUNOREK AS SALONGID

Telefon: 5329 2225, 5331 4117


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880