OTSING
  Sunoreki sisustussalongid pakuvad sisustuse terviklahendusi igale maitsele
25.01.2011


Kodu sisustamise juures tuleb paljudel kokku puutuda probleemiga, kuidas sobitada omavahel erinevad detaile ning kust on võimalik leida omavahel sobivaid tooteid, mis moodustavad terviklahenduse.

Alates ettevõtte loomisest 1993. a on Sunorek tegutsenud selle nimel, et muuta kogu teenindusprotsess alates lahenduse ideest kuni selle teostuse ja järelteeninduseni klientide jaoks kiireks, lihtsaks ja mugavaks. Meie sisustussalongid pakuvad laias valikus sisustuslahendusi, mis kõik toodetakse kliendi erivajadustest lähtuvalt. See tagab toodete ideaalse sobivuse interjööri ning vastavuse ruumi funktsioonidest ja ehituslikest lahendustest tulenevatele nőuetele.


Kõiki tooteid on klientidel võimalik tellida soovitud mõõtmetes, piirideks on ainult toodete ja materjalide tehnilised võimalused. Sunoreki meeskond hoolitseb selle eest, et tooted oleksid funktsionaalsed, vastupidavad ja kergesti käsitletavad.

Uuendame pidevalt oma tootevalikut ning tegeleme olemasolevate toodete arendamisega. Samamoodi tegeleme me igapäevaselt ka materjalide ja kangaste kollektsioonide kaasajastamisega.
Kõik meie kangaste ja materjalide kollektsioonid järgivad maailmas valitsevaid trende. Loomulikult ei ole me unustanud ka eesti rahva spetsiifilisi soove ja eelistusi.


Sunorekile kuuluvad tuntumad kaubamärgid on tänasel päeval lisaks Sunorekile veel Tank ja Structo. Sunoreki kaubamärgi all toodame ja turustame aknakatteid ning tekstiilkardinaid, Tanki kaubamärgi all liuguksi, garderoobisüsteeme ja erimööblit ning Structo kaubamärgi all siseuksi ja vaheseinu. Lisaks eelpool mainitule on meie tootevalikus tapeedid, vaibad ja pehmemööbel. Kõik need tooted kokku moodustavad ühtse omavahel kombineeritava terviku, millega on võimalik tutvuda Sunoreki salongides üle Eesti.


Sunorek soovib pakkuda kõikidele olemasolevatele ja tulevastele klientidele pikaajaliste kogemuste ja erialase asjatundlikkusega kaasnevat rahulolu.

Salongides nõustavad kliente asjatundlikud disainerid ja konsultandid, kes vajadusel on oma teadmistega abiks ka kliendi juures kodus või kontoris.

Sisustussalongide kontseptsioon baseerub Sunoreki eesmärkidel – klient tunneb ennast salongis mugavalt, ta saab teda huvitava informatsiooni lihtsalt ning teenindusprotsess on tema jaoks kiire.

Külastage Sunoreki sisustussalonge ja tutvuge meie poolt pakutavate sisustuslahendustega, kindlasti tekib teil peale seda palju huvitavaid ideid oma kodu- või tööruumide sisustamise
 
Firmainfo
  SUNOREK AS SALONGID

Telefon: 5329 2225, 5331 4117


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880