OTSING
  Esimene e-pood Eestis, mis pakub kõrge kvaliteediga hügieenitooteid, puhastus- ja koristusvahendeid
06.10.2010



Kodukorda24.ee müüb profisarjade puhastusvahendeid, neid kasutanud inimesed kaubanduskeskusest enam kodukeemiat otsima ei lähe.

Profitooted on enamasti kallimad kui kaubanduskeskuste lettidelt leitavad vahendid. Kuna neid kulub oluliselt vähem, kulub nende hankimisele vähem aega ja lõpptulemusena on kulu puhastusvahendeile isegi väiksem.

Kuna siiani on profitoodete tavatarbijateks olnud elukutselised koristajad siis paljud inimesed ei teagi, et koristamises on olemas profisarjad. Sellepärast avasimegi ESIMESE E-POE EESTIS, MIS PAKUB KÕRGE KVALITEEDIGA HÜGIEENITOOTEID, PUHASTUS- JA KORISTUSVAHENDEID NING KORISTUSMASINAID ka eraostjaile, kes tahavad oma kodu eest hoolitseda.

Professionaalidele mõeldud koristus- ja keemiatoodete põhilisteks omadusteks on vastupidavus, kiirus, aine kontsentreeritus, kallimatel toodetel ka ergonoomika. Vahendid on kujundatud suurele töökoormusele vastupidavaks, arvestatud on seda, et inimese liigesed pärast koristamist ei valutaks ja puhas tulemus oleks saavutatav kiiresti. Kõige selle juures peab ainete kulu olema võimalikult väike. Pole mõeldav, et puhastusteenuse pakkuja veedab pool tööaega lappi pestes või ägab suure osa päevast ebaloomulikus asendis.


Üks hea näide on kummharjad, mis on kolm-ühes-lahendus tervest koristusarsenalist. Nad ei keeruta tolmu üles nagu harjad, nendega saab kokku lükata duširuumis olevat vett ja nende külge saab panna mikrokiust põrandalapi, mille õige voltimine annab võimaluse koristada terve maja enne, kui tekib vajadus lappi pesema minna. Tulemuseks on kokkuhoid ja kiirus – pole vaja mitut eri vahendit, ei kulu liialt aega, vett ega ainet pidevaks mopi pesemiseks.

Levinud väärarusaamale või lausa kinnisideele, mille järgi „märg” võrdub paljude meelest mõistega „puhas”. „Tegelikult võtab märg koristamine kõige rohkem aega, vett ja ainet. Paljud moodsad põrandakattematerjalid, nagu laminaat, linoleum, õliparkett, lakitud parkett ja looduskivid, ei talu üldse märga koristamist. Ostetakse küll marketitest uued mikrokiust mopid-lapid, aga ei teata, et osaga neist saab edukalt teha ka kuiva ja väheniisket koristamist. Samuti seda, et kui investeeritakse mikrokiust toodetesse, siis keemiale pole enam vaja nii palju kulutada.


Mikrokiust klaasilapid töötavad ilma keemiata – spetsiaalse koostisega lapp eemaldab vaid veega niisutatult peegelja klaaspindadelt tõhusalt ka kõige rasvasemad näpujäljed ja muu mustuse.

Kui remondite või ehitate kodu, kas siis saate poest kaasa pinnakattematerjalide hooldamise kohta käiva informatsiooni? Kui saate, siis kas ka loete? Kui jah, siis jääb vaid üle pakkuda teile häid vahendeid pindade ilusana hoidmiseks. Enamik ilmselt vastas neile ei. On kahju kui teadmatusest rikutakse asju, mida enam hiljem taastada ei saa.

Marketites müügil olevad ained on enamjaolt liiga tugevatoimelised, uued kodud ei vaja selliseid. Näiteks tavalised WC-pottide puhastusained on tugevad happed. Jättes need toimima kauemaks kui kümme minutit, hakkavad need pinda söövitama. Edaspidi määrdub kahjustatud pind kiiremini. Uued potid ei vaja kangeid aineid ja profülaktikaks hapet kasutada pole vaja. Õigel hooldamisel neutraalse ainega võivad potid püsida puhtad aastaid, enne kui üldse hapet vajavad.

Kõrgema hinnaga profitoodete juures tuleb meenutada ammu teada tõde, et odavam pole alati odavaim. Peale äsja kirjeldatud fakti, et professionaalidele mõeldud tooted on ohutumad kui tavapoe kaup, võib arvestada, et mopikomplekti või lappi ei pea aasta pärast uuesti ostma. Puhastusaineid kulub nii vähe, et jõuate unustada, kus neid müüdi või kui palju need maksid.

Nüüd võimalus erinevaid puhastustarbeid ja hügieenitooteid tellida veebipoest
kodukorda24.ee
 
Firmainfo
  Kodukorda24.ee

Telefon: 511 0510, 5346 7774


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880