OTSING
  Viimistlemine Fassaadivahaga
25.05.2010


Heledast puidust (mänd, kuusk ja kask) välisfassaadid vajavad head kaitset ilmastikumõjude vastu. Kas sajab vihma, lund või paistab soe suvepäike, puit koos viimistlusega peab sellele vastu pidama. Selleks otstarbeks ongi välja töötatud vesialusel toode nimega Fassaadivaha. Vaha sobib uuele puitfassaadile, aiale ja välisuksele. Fassaadivaha võib kasutada ka sisetingimustes olevate puitpindade viimistlemiseks (puitsein ja -uks). Vaha imendub hästi puidu sisse, toob esile puusüü ja oksakohad ning annab õhku läbilaskva kihi. Fassaadivaha sisaldab väärtuslikku vaha, mis muudab pinna vetthülgavaks ja kaitseb seda niiskuse ja hallituse vastu. Vaha on tiksotroopne ja teda on mugav pinnale kanda.

Fassaadivaha on kaheksas põhitoonis: teak, palisander, hele tamm, vaher, pihlakas, kollane, aprikoos, roheline.

Eeltöötlus: Viimistletav puitmaterjal peab kindlasti olema kuiv, max. puidu niiskus alla 15% ja õhu suhteline niiskus alla 80%. Puhasta vanad viimistletavad pinnad mustusest, hallitusest ja eemaldatavatest ainetest. Et kaitsta puitu hallituse ja mädaniku eest, on soovitatav puitu eelnevalt töödelda tootega Booraks.

Kasutamisjuhend:

Ei lahjendata. Enne kasutamist korralikult segada.
Kanna vaha puitpinnale pintsliga puidusüü suunas. Kuivamisaeg kihtide vahel peab olema vähemalt 24 tundi. Viimistluskihtide arv on 2-3 sõltudes puitpinna kvaliteedist ja kasutamise eesmärgist.
Kui viimistled välisust, kus puit peab olema eelnevalt hästi lihvitud, siis pärast puitpinna lõplikku kuivamist poleeri pind kuiva puuvillase lapiga. Nii saame pinnale ühtlase viimistluse ja pehmelt siidise läike.

Töövahendite pesu: Hoolikas pesu vee ja seebilahusega.
 
Firmainfo
  AMELLO GRUPP

Telefon: 672 0478, 513 1073
E-mail: Saada kiri
WWW: www.amello.ee


Reg. kood: 10592852
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880