OTSING
  Pvc aknad-plastaknad
04.03.2010


Kõik uue põlvkonna Pvc aknad ja uksed valmistatakse 5-kambrilisest 70mm laiusest Pvc profiilist. Pvc aknad on standardis varustatud selektiivklaasi (soojust akendelt tagasipeegeldav klaas) ja argoontäidisega klaaspaketiga.

Hinnapäringut tehes küsige alati 5-kambriga 70 mm laiust profiili, mis on kõrgendatud soojapidavuse ja stabiilsuse nõuetele vastav. Tihti pakutakse 3-kambriga 58 mm laiusest profiilist aknaid (30 aastat vana mudel), klienti sellest teavitamata ehkki reklaamid lubavad, et saate omale 25% soojapidavamad aknad.

Oleme AS GLASKEK volitatud esindaja Kesk-Eestis.


Uue põlvkonna Pvc aknad ja uksed valmistatakse ALUPLAST Ideal 4000 või Ideal 4000 Round Line profiilidest. Nendes on ühendatud tänapäeva aknatehnika tipplahendused ja vastupidavuse kõrgeim tase.

70 mm sügavusega Pvc aknad on tugeva terasarmatuuriga mis asub aknaprofiili kambrites, annab stabiilsuse ja ühtlasi võimaldab konstrueerida suuremate mõõtudega Pvc aknad ja uksed.


5-kambriline süsteem tõstab akna sooja- ja mürapidavust. Alandatud kõrgusega raami ja lengi tõttu on akendes klaasipinda rohkem, mille tulemusena suureneb ruumi tuleva valguse hulk ja väljavaateala.

Pvc aknad ja uksed on võimalik konstrueerida väga erineva kuju ja avatavusega. Plastaknad võivad olla ümmargused, kolmnurksed, trapetsikujulised jms. Avanemise poolest võivad Pvc aknad olla pöördavatavad, kaldavatavad, kaldpöördavatavad või mitteavatavad.


Pvc aknad ja uksed toodetakse individuaalselt, vastavalt teie soovitud mõõtude ja avanemisega. Et tagada akende pikk kasutusiga, on oluline, et akna avatava osa suurus vastaks lubatud mõõtmetele. Suurem mõõt võib põhjustada plastakende äravajumist.

Võimalik on valida erinevaid värvitoone klassikalisest valgest kuni puiduimitatsioonini. Kõiki toone saab kasutada plastakendel nii välis- kui ka siseküljel.

Klaaspaketi paksus on 24 mm, ühe klaasi paksus 4 mm, vaheliist 16 mm. Vastavalt soovile saate valida eriklaasid: karastatud-, lamineeritud-, toonitud- klaas jne.

Pvc aknad ja uksed (rõduuksed) varustatakse sulustega, mis võimaldavad teha akent või rõduust kald-pöördavatavaks. PVC aknad ja rõduuksed on varustatud 2-punkti turvasulustega.

Lukustatav käepide ja turvaklaas aitavad muuta akende abil kodu turvalisemaks.

Mikrotuulutus tagab ruumide ventilatsiooni (käepideme pööramine 45-kraadise nurga alla ehk nn. tihendituulutus).

Kõik meie poolt müüdud Pvc aknad ja uksed on 5-aastase garantiiga. Plastaknad teenivad teid aastakümneid.

Miks osta Pvc aknad:

ilmastikukindlad
soojapidavad
helikindlad
ökoloogiliselt ohutud
energiasäästlikud
kergelt hooldatavad
lihtsalt ekspluateeritavad


Pvc aknad ja uksed sobivad korter- ja ridaelamutesse, tootmis- ja kontorihoonetesse, sotsiaalhoonetesse nagu koolid, lasteaiad, haiglad. NB! Mitte kasutada leiliruumides.

Tellige meilt plastaknad koos paigaldusega. Teostame ka Teile vajalikud ehitustööd: aknapalede viimistlus, avade kinni ladumine jne.

Pvc aknad saab klaasiosa jagamisega muuta atraktiivsemaks jälgides endiseid ehitustrende. Allolevatel piltidel on selleks mitmeid võimalusi.



1. Plastaknad millel klaasiosa jagamine teostatud postiga (plastaknad koosnevad mitmest erinevast klaaspaketist).

2. Plastaknad kitsa 25mm laiuse, mõlemalt poolt pealekleebitud Pvc liistuga.

3. Plastaknad laia 40mm laiuse, mõlemalt poolt pealekleebitud Pvc liistuga.

4. Plastaknad millel Pvc liist klaaspaketi vahel. Hea mugav pesta, hinnalt kõige soodsam variant akendele jaotuse tekitamiseks.
 
Firmainfo
  AKNAD-UKSED.EE

Telefon: 385 1890, 510 2114


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880