OTSING
  Kuidas valida sobivat epopõrandat?
19.11.2009

Kattematerjalid jagatakse eri tüüpidesse üldiselt kelme paksuse järgi. Kattekihi paksusest sõltub tihti selle mehaanilise koormuse kestvus. Õhemad immutamised ja värvimised on mõeldud kergema kulutuse jaoks. Paksud põrandakattemassid on välja töötatud tööstuslikuks kasutamiseks.



Valiku tegemise lihtsustamiseks oleme koostanud ka eraldi juhendi

Kui põrandale on suunatud ka keemiline koormus, on eriti oluline, millist toodet kasutada. Tööstusruumide põranda omadused on tähtsad ja kattepinna ebaõnnestunud valik häirib tootmist pidevalt ning tootmise seiskamine parandustöödeks võib väga kulukaks osutuda.

Epopõrandate paigalduskogemus on saadud põhjanaabritega koostööd tehes. Antud valdkonnas on meile suureks abiks olnud Soome juhtiv epopõrandate paigaldaja Karppakon OY, kelle aastakümnete pikkuse töökogemuse oleme mõne aastaga omandanud. Seal töötades saame põhjalikku praktikat ning oskusteavet epoksiidpõrandate kohta.

Erinevalt teistest Eesti turul tegutsevatest epopõrandate paigaldajatest, oleme meie Soomes omandatud töövõtetega suutelised pakkuma põrandate vastupidavust, mis ületab kordades seni pakutavat garantiiaega.



Kattematerjalid ehitustööstusele
Kattematerjalid põrandatele on ette nähtud intensiivseks kasutamiseks ning näitavad mitmete aastate jooksul oma vastupidavust eriti nõudlikes tingimustes. Materjalide skaala on välja töötatud nii, et võime pakkuda sobivamat kattematerjali lahendust kõige erinevamatel eesmärkidel kasutamiseks.

Kattematerjalid eratellijale
Eratellijale oleme paigaldanud epopõrandaid enamasti garaažidesse ning katlaruumidesse, kus pidev koormus paljale betoonpõrandale liialt suur on. Samuti on võimalik paigaldada epoksiid hõõrdemassi niiskete ruumide põrandale. Epoksiidist hõõrdemass jätab dekoratiivse ent samas väga vastupidava kihi.

Värvitoonid
Põrandate valmistamisel kasutame peamiselt Soome ettevõtte Nanten OY aineid, kelle kvaliteetsed tooted ja paigaldamislihtsus on meie poolehoiu võitnud.
Peamised värvitoonid leiate värvikaardilt.

Tellimisel on saadaval kõik RAL süsteemi toonid. Kõrge täituvusega epoksiid ja akrüül hõõrdesegude toonid on määratud toonitud täiteliivade värviga.




OÜ TALWEST PARTNER
www.talwest.ee
 
Firmainfo
  Talwest Partner

Telefon: 5607 5707


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880