OTSING
  RAVAKiga pole olemas võimatut
06.07.2009

Teil on väike vannituba, kuhu praktiliselt midagi ei mahu? Unistate kuumast vannist aga seoses vannitoa mõõtudega Teile tundub, et see on täitumatu unistus? Ärge kaotage lootust.
Ravak saab Teid aidata.


Te küsite kuidas? Asi on selles, et lähtudes ruumist Ravak on leiutanud kõige ökonoomsema lahenduse dušši all ja vanni meeldivaks käimiseks väikses vannitoas. BeHappy kontseptsioon ühendab endas kraanikausi ning vanni koos kardinaga, mis on paigaldatud vanni kohale. BeHappy erinevad elemendid on kompaktselt ühendatud ning annavad võimaluse efektiivselt kasutada igat sentimeetrit vannitoas.
Vann BeHappy on mõeldud just väikestele vannitubadele. Vanne valmistatakse nii vasak- kui ka parempoolsetena ning kolmes suuruses: 150/160/170×75 cm.


Kui Teil on aga soov oma vannituppa ära mahutada lisaks vannile ka pesumasina ja kraanikausi, siis samuti saate pöörduda meie poole. Leida kusagil niisugust vanni, mis säästab rohkem ruumi kui Avocado, on suhteliselt raske. Pange tähele, et isegi väike ning ruumi säästev vann saab olla mugav ja ilusa disainiga.


Assümmeetrilisel vannil ROSA 150 on kasulikku pikkust (mõõdetud samuti 20 cm kõrguselt põhjast) 150 cm. See tähendab, omame assümmeetrilist vanni pikkusega 150 cm ja samas 180 cm-se ristkülikukujulise vanni mugavust ning hubasust. See ei ole veel kõik. Vannile ROSA pange dušisein (neid on sellel vannil mitu varianti, sõltuvalt teie rahakoti suurusest) ja saage väikeses vannitoas suur vann ja suur dušinurk. Vanne valmistatakse neljas suuruses: 140/150/160/170x 105 cm.

Ja teil on veel palju muid lahendusi? Ei midagi imestamisväärset. RAVAKiga tõesti leiate lahenduse ka võimatule.






PAA ja RAVAK vannitoasalong
Pärnu mnt.146
www.ravak.ee
 
Firmainfo
  VANN VANNIS OÜ

Telefon: 656 0941


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880