OTSING
  Termovaht
08.06.2009



Termovaht on külmkõvastuv, pritsitav, karbamiidvaikvaht, mille struktuur on avatud pooridega. Termovaht valmistatakse mobiilse seadme abil vahetult objektil. Spetsiaalsete ainete vesilahused segatakse seadmetes vajalikes suhetes kokku, segu muudetakse suruõhu abil vahuks, mis pritsitakse ( süstitakse ) surve abil läbi müüritisse puuritud aukude, seintes olevatesse tühemikesse. Materjali head voolavusomadused garanteerivad tühemike täitmise kuni viimase vuugi ja praoni.

Termovaht koosneb miljonitest väikestest suletud õhumullidest. Tahenedes muutuvad need pehmeks, valgeks, veeauru läbilaskvaks materjaliks - Termovahuks. See materjal loodi 1958. a. Taanis spetsiaalselt olemasolevate elumajade seintes olevate tühjade õhuvahede täitmiseks ega oma midagi ühist kunagi Venemaal kasutatud aminoplasti, vahtisooli ega Lätis toodetud riporiga.

Seda materjali kasutatakse laialt üle maailma. Taani, Saksamaa, Holland, Belgia ja paljudes teistes Euroopa riikides on Termovaht kasutuses juba üle 30 aasta ja on soojustatud selle tehnoloogia abil sadu tuhandeid maju. 1994. a hakati seda tehnoloogiat kasutama ka Leedus, alates 1999. aastast Lätis ja aastast 2006 ka Eestis.

Süsteemi eelisteks on:

Hea heliisolatsioon
Soojuse ja külma parem isoleerimine
Tuld tõkestav toime
Kondentsvett ei teki (hea difusioon)
See vaht on veeauru läbilaskev
Energiasäästlik
Vananemiskindel
Mädanemiskindel
Korrosioonikindel
Kemikaalikindel

Sobivus

Termovaht on kohapeal paigaldatav soojustusvaht kahekihilistele müüritistele, välisseintele, eterniitvooderdisele, installatsioonišahtidele jne, eriti hästi sobib vanade hoonete soojustamiseks.

http://www.therm.ee/?id=2


Therm
Telefon: 566 06010
info@therm.ee
www.therm.ee
 
Firmainfo
  Therm

Telefon: 5660 6010
E-mail: Saada kiri
WWW: www.therm.ee


Aadress: KEEMIA 24, TALLINN, Harjumaa
Reg. kood: 11343909
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880