OTSING
  Ehitusmess kolib internetti
11.11.2008


Tundub pisut uskumatuna, et messil võib käia ka ilma kodunt või töölaua tagant lahkumata ja ei olegi vaja kulutada 2-3 tundi messile ja tagasi liikumisele, mis on viimastel aastatel saanud tõsiseks proovikiviks Pirital ning seejuures seda kõike TASUTA – ei mingit piletit!

See tõotab teoks saada juba lähiajal. Nimelt alustas rahvusvaheline veebimesse korraldav firmaOnlineExpoOÜ tegevust ka Eestis.

Ehitusmessi toimumine on kavandatud järgmise aasta märtsikuusse. Online Expo ehitusmessi projektijuhi Gert Laasme sõnul saab iga firmaostaomalevirtuaalse messiboksi, mille hinnaks võib olla 13 000 – 75 000 krooni. „Tõsi, viimase hinnaga messibokse müüakse vaid üks selle peasponsor-esitlejale (2009 a. Eesti ehitusnäituse oma juba müüdud) ja teiste hinnaskaala sõltub messil osaleda sooviva firmapooltvalitud paketist,“ lisab ta.

„Eks see tekitab konkurentsi Eesti Näituste poolt korraldatavale kevadisele ehitusmessile, mis toimub virtuaalmessist paar nädalat hiljem,“ räägib Laasme.

Esimese virtuaalse ehitusmessi „ Ehitus ja Sisustus 2009“ toimumisajaks on 09-18. märts 2009 asukohaga www.onlineexpo.com (Eestis siis www.onlineexpo.ee) ja mess toimub korraga mitmes riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes jne.


ÄRIPÄEV - Oma Maja
Telefon: 667 0195; 667 0222
aripaev@aripaev.ee
www.aripaev.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880