OTSING
  Lõbus lillelaud
18.10.2007


Vana, „ajalooga“ laud lisab sisustusele värvikust ja küpsust. Kõik mööblitükid ei pea ju ühest komplektist olema! Ja just suvekodu on paras paik, kus katsetada mitut moodi vormide ja värvidega – seal veedame nelja seina vahel hoopis vähem aega kui „päris” kodus, seega võib proovida julgemaid toone ja pöörasemaid lahendusi. Edu katsetamisel!

Vajad:
● Peenemat liivapaberit ja lihvimisklotsi
● Tugevamat käsiharja
● Mööblivärvi
● Pintslit
● Lahustit töövahendite puhastamiseks
● Nõrga liimiga maalriteipi
● Soovi korral pahtlit ja pahtlilabidat

Tee nii:
Puhasta laud niiske lapi abil tolmust ja mustusest. Kui laud on väga määrdunud, kasuta spetsiaalset puhastusvahendit (ehituspoest). Eemalda harjaga lahtine värv ja lihvi laud liivapaberiga üle. Kui soovid siledamat pinda, siis kasuta pinna tasandamiseks pahtlit. Pärast pahteldamist lihvi laud uuesti üle ja puhasta niiske lapiga lihvimistolmust. Lase kuivada.
Värvi mööblivärviga. Kui ühest korrast ei piisa, kata pigem kaks korda õhema, kui üks kord paksu värvikihiga – tulemus jääb ühtlasem ja ilusam. Kahe värvimiskorra vahel lase korralikult kuivada – järgi juhiseid värvipurgil.
Soovi korral maali lauaplaadile teist värvi ristkülik või muster omal valikul. Korrektse tulemuse saavutamiseks piiritle värvitav ala maalriteibiga. NB! Värvipind, millele maalriteibi kleebid, peab olema täiesti kuivanud!


Kodu & Aed
Varje Talivee
Fotod: Linnea Press

www.kodu-aed.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880