OTSING
  Floorin sünnipäevakampaania - ostjate vahel loositakse välja 15 Est Am Open 2008 piletit
23.05.2008


Põrandalahendusi müüv AS Floorin korraldab 15.juubeli puhul Baltimaade suurima golfivõistluse

1.juunil 2008.a. täitus AS Floorinil 15. tegutsemisaasta. Põrandakatete müügiga tegelev ettevõtte alustas tegevust 1.juunil, 1993.aastal Auma Expo AS nime all. Murranguliseks kujunes 2005.aasta, mil kasutusele võeti kaubamärk Floorin. Peale Floorini kaubamärgi 3-aastast edukat rakendumist võttis AS Auma Expo selle aasta 10.märtsil Floorini kasutusele ka ärinimena.

Firma asutaja ja juhatuse esimehe Arvi Mägini sõnul on Floorin jõudnud 15. tegutsemisaastani tänu laiaulatuslikele teadmistele põrandate tehnoloogiast ja turundusest. „Meie kliendid - Eesti arhitektid ja sisekujundajad on avatud maailmavaatega ning oskavad kasutada kaasaegseid põrandalahendusi ja disaine. 15 aasta jooksul oleme müünud üle 2 miljoni ruutmeetri põrandakatte materjale ja aidanud tutvustada maailma uusimate tehnoloogiate abil valminud materjale“, ütles Mägin.

„Plaanime tähistada 15. sünnipäeva väärikalt. Meie parimad kliendid ja koostööpartnerid võivad olla kindlad, et leiavad juulikuus oma postkastist sünnipäevakutse Baltimaade suurimale golfiturniile Est Am Open 2008 by Floorin, et jälgida kõrgetasemelist võistlust ja tähistada koos meiega Floorini 15.tegutsemisaastat“., lausus Mägin. „See on kummardus meie pikaaegsetele klientidele, koostööpartneritele ja töötajatele“, ütles ta.

Floorin AS on üks suurimaid kodu-, äri- ja tööstuspõrandate lahendusi pakkuvaid ettevõtteid Eestis, kelle partneriteks on ligi 30 maailma juhtivat põrandamaterjalide tootjat: Forbo Flooring, Polyflor, Desso, Wissenbach, Plastex, Bergo, Duuri, Rephouse jt. Floorini esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Floorin annab tööd 32 inimesele.

Floorin AS on Eesti 5. lahtiste amatöörgolfi meistrivõistluste peasponsor. Est Am Open 2008 by Floorin toimub EGCC-s, Jõelähtme golfiväljakul 25.-27.juuli 2008.
Est Am Open 2008 by Floorin patroonideks on Canon Overall Eesti AS, Colliers International, Barons Hotels ja Forbo. Meediapartneriteks TV3, Eesti Ekspress, Raadio Kuku, Webmedia.


Lisainfo:

Siret Antsmäe
AS Floorin turundusjuht
Mob. 533 02700

Arvi Mägin
AS Floorin juhatuse esimees/ CEO
Mob. 503 3566

FLOORIN AS
porandad@floorin.ee
www.floorin.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880