OTSING
  City24 sai Lätis kolme aastaseks!
22.05.2008


11. mail 2005 käivitati Lätis kinnisvaraportaal City24, mis on lühikese ajaga kujunenud oma valdkonna külastatavaimaks portaaliks. Tänaseks on City24 veebikeskkond avatud juba 8 riigis – liitunud on Leedu, Ukraina, Poola, Venemaa, Horvaatia ja Bulgaaria.

City24 käivitamisel Lätis oli suurimaks väljakutseks välja arendada tasulised teenused kuulutuste avaldamise eest. Läti internetikasutajad olid harjunud sellega, et internetis on kõik tasuta. Aktiivse ja kvaliteetse tegevuse ning turunduspoliitikaga tõestas City24, et klientidel tasub kasutada tasulisi internetiteenuseid. Hiljem järgnesid meie eeskujule ka teised Läti internetifirmad.

Üheks tähtsamaks saavutuseks peab City24 juhatuse liige Māris Ozoliņš ettevõtte poolt elluviidavat turunduspoliitikat, mis võimaldas kiiresti saada üheks Läti külastatuimaks leheküljeks ning saavutada 2008. aastal populaarseima kinnisvaraportaali staatus keskmiselt rohkem kui 90 000 unikaalse külastajaga kuus (TNS Metrix esimese nelja kuu andmete kohaselt).

„On väga huvitav jälgida, kuidas Läti kinnisvaraturg on arenenud kolme viimase aasta jooksul. 2005. ja 2006. aastal toimus väga järsk ja protsentuaalselt suur tõus ning kuni 12. juunini 2007.a veelgi järsum soovitud hinna kasv. Omakorda 2007. aasta lõpus ja 2008. aastal saabus hinnalangus ning tehingute arv kahanes koguni 5 korda. Peab märkima, et kinnisvaraturg on jahtunud mitte ainult Lätis, vaid kõigis Baltimaades ja ka kogu Euroopas. Kuid seejiires peb meeles pidama, et kinnisvaraturul tähtsaimaks tingimuseks on koht, koht ja veelkord koht,” rääkis Ozoliņš.

City24 kolmanda tegevusaasta nominatsioonid ja laureaadid:
Aktiivseim ettevõte elamuturul, 1. koht – Arco Real Estate SIA (OÜ);
Aktiivseim ettevõte elamuturul, 2. koht – Inteso SIA (OÜ) ;
Aktiivseim ettevõte elamuturul, 3. koht – InReal SIA (OÜ);
Aktiivseim ettevõte uute projektide turul – Arco Real Estate SIA (OÜ);
Aktiivseim maakler – Gatis Vernavs Rent In Riga, Jānis Spriņģis ERA nami, Uldis Kleinovskis InReal SIA (OÜ);
Kõige vastutulelikum ettevõte – Balsts SIA (OÜ);
Aktiivseim meediaagentuur – Adnet SIA (OÜ);
Parim finantspartner – SEB pank AS.

City24 kavatseb lähiajal Lätis tuua turule uue lahenduse, mis lubaks detailselt analüüsida kinnisvaraturu tendentse. City24 uue analüüsiriista abil saab jälgida hindade dünaamikat konkreetsetes segmentides ja rajoonides. See võimaldab müüjatel töötada professionaalsemalt, ostjatel tutvuda turutendentsidega ning omanikel hinnata oma kinnisvara väärtust.

City24 on kinnisvaraportaal, kuhu saavad nii eraisikud, kui ka kinnisvarafirmad paigutada oma aktuaalseid kinnisvara müügi- või üürikuulutusi. Praeguseks on meie andmebaasis enam kui 15 000 kuulutust. Tehnilised lahendused tagavad väga mugava City24 portaali kasutamise ning annavad võimaluse soovitud kinnisvara otsinguteks rubriikides korterid, majad, maa ja äripinnad.

Eriti mugav on teenus „Saada soov”, mis teeb tunduvalt lihtsamaks soovitud objekti otsingud, kuna kõik uuemad soovile vastavad pakkumised saadetakse Teie e-postile.

City24 on Lätis sõlminud lepingud enam kui 200 kinnisvarafirmaga, tal on üle 12 800 registreeritud kasutaja ning käive oli 2007. aastal 180 000 latti.


City24.ee
www.city24.ee:80/client/city24client?pageId=15&objId=NewsObject&stateId=NewsInitial&eventId=NewsArticleEvent&articleId=145541
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880