OTSING
  Mööblikauplus ANTIQUE & REPRO ei tunne piire
31.10.2007


„Mööblikauplus Antique & Repro ei tunne piire!” äratab uudishimu ning on äärmiselt kutsuv, et tutvuda pakutava valikuga. Külastajal, kel on soov täiustada kodu või kontorit mõne erilise mööblieseme või -detailiga, tasub sammud seada Antique & Repro salongi, sest seal on lähtutud iga toote unikaalsusest.
Võrreldes teiste sama niši kauplustega on Antique & Repro suutnud juhusliku vanamööbli müügist

end välja murda. Peale suure antiikvaliku pakutakse stiilipuhtaid ja ajastutruid portselanesemete kvaliteetseid koopiaid, mille käsitsi maalitud ornament ja üldolemus lisab aksessuaarina väärikust igale ajalooga mööblitükile.
Olles alati valmis inspireerima oma kliente, on konsulteerimiseks igati abiks kompetentne personal.
Antique & Repro tootevaliku teeb ka ainulaadseks lai valik ajalooliselt tuntud Brüsseli pitstoodete ja

gobeläänide sortiment. Peene pitsi mänglev mustrijoon võtab fantaasiarikkaid kurve nii päevavarjudel, lehvikutel kui ka servjettide ning laudlinade komplektidel. Brüsseli pitside kõrval ei jää varju ka kuulsa Burano saare laudlinade ornament ning kvaliteet. Tuntud itaalia meistrite esindatus

ei piirdu Antique & Repros ainult Burano pitstoodetega – veelgi enam, Antique & Repro on ainuke salong Eestis, kus on äsja müügile jõudnud delikaatse retromõjutusega Antica Murrina
ehtekollektsioonid, mis on näide ehtekunstist, kus klaasimeistrite osavus ja lihtsuse ilu leiab oma kõrgeima väljendusvormi. Antica Murrina ehted ei sea naisele mingeid piiranguid, vaid avardavad kombineerimis- ja valikuvõimalusi.
Lisaks ehetele leiab ka suurepäraseid Veneetsia lühtreid nii klassikalises kui ka modernses stiilis.
Antique & Repro üllatusterohkest salongist, mis on Eesti sisustusmaastikul aina suuremat hoogu võtmas, saab avastada üha uusi ja huvitavaid leide. Stiilselt ja ajatult – Antique & Repro.


Antique & Repro
Aadress: Tartu mnt 33, Tallinn
Telefon: 641 9044
E-mail: info@antiquerepro.ee
www.antiquerepro.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880