OTSING
Foorum » KATUSED, KATUSETÖÖD » HOIATUS! OÜ Kattex Grupp Tagasi
  Autor : katuskatus
Kuupäev : 17.06.2010 16:31

Tõsine hoiatus kõigile, kel plaanis eterniitkatust eramajale lasta paigaldada.
Meile saadeti neli meest tööd tegema (alltöövõtulepinguga), kelle töö tulemus oli selline:

1. Loodimine silma järgi (laser toodi kohale kui me vead avastasime), mille tõttu õuepoolne osa tuli teha ümber,
2 .Vead roovitusel - tulemus: õuepool ühe rea plaatide kinnitamine 5cm servast, tänavapool kogu roovitus uuesti paigalda, kuna vahed valed ja samuti loodimata,
3. Katuseakende põllede läbilõikamine külgedelt (pidi ostma uued)ja ülemise juhtliistu põõsasse peitmine. Manuaal visati prügikotti, kattekile jäeti aknaga ühendamata,
4. Katuse kokkujooksul varikatusega paigaldatud kile nii, et vesi jooksis roovi peale,
5. Kattekile paigaldatud pingule, mille tõttu kondensaat on juhitud juhtliistu kinnituste kaudu sarikatele,
6. Vale plaadi kasutus - jäeti kasutamata 12 suurt plaati harjale (pidi lõikama pooleks), mistõttu rikuti väikesi plaate, millest omakorda tekkis plaadikadu (nüüd jauravad ja loevad plaate ja väidavad, et oleme neile võlgu)
7. Rikutud väikesi plaate 19 ja 1 suur. Ostsime plaate parasjagu nii, et katus saaks tehtud (arve olemas). Seda on nüüd valmis katuselt ka ilusti võimalik kokku arvutada ja üle lugeda. Midagi ei oleks jäänud üle ega ka puudu,kui oleks tehtid õigesti,
8. Korstna küljeplekid vale mõõduga (pidi uued tellima),
9. Kuna hari oli valedest plaatidest lõigatud liiga kitsad, ei tahtnud harjaplekk 20cm enam hästi sobida (üritasid olukorda päästa ja pakkusid harjaplekki 30cm). Saatsime nad kukele, tegime õuepoole ise koos katuseakendega otsast lõpuni ümber.

Hea, et midagi polnud ette makstud, saime tasaarvelduse teha. Asja kõige koomilisem hetk oli kui küsiti, et miks ma kohe vigu ei näinud ja midagi ei öelnud. Elus esimest korda võtsin firma, usaldasin neid. Jooksin alguses põhiliselt poe vahet, et materjale meestele tuua. Puhkepäeval läksin katusele korstna ümber kilet vist kohendama ja vaatsin siis lähemalt - oi jeerum, ja siis hakkas tulema. Ainult vead olidki. Olin üsna shokis ausalt öeldes.

Eriti lõbus on, et nüüd ülemus mängib lolli - loeb plaate (isegi seda ei oska) ja väidab, et meil on plaatide eest maksmata. Nemad tegid praaki ja mina maksku see kinni. Nüüd süüdistavad, et me ei oskavat suhelda ja üleüldse ei olevat meil selget ettekujutust, milline katus peab olema. Nemad teevad EV ehitusnormidele vastavalt! Vot nii. Ei oska muud öelda - HOIDKE EEMALE KATTEX GRUPP OÜ-st!
 
  Autor : Kattex
Kuupäev : 20.10.2010 21:37

Kriitika-see on alati hea,olenevalt sellest,kas on see kriitika positiivne või negatiivne-alati saab arendada end ja õppida vigadel.
Kahjuks on mõni kord kriitika eriti negatiivne,ebanormaalne ja ebakorrektne. Sellest tahame ka kirjutada oma postituses.

Isik,kes kirjutas meie firmast sellise artikli ei ole ise korralik inimene. Üks asi,et ta ei teatanud ise mida ta tahtis näha oma katusel-kus pidid olema katuseaknad ja milline peab olema räästakast,vintskap ja teised lisatarvikud. Iga päev algas uute ettepanekutega et teeks nii ja teeks naa. Iga hommik alustasime sellest,et lammutasime katust ja tegime nii nagu ta tahtis-see on normaalne(klient on ju kuningas),ebanormaalne oli ainult see,et kõik need muudatused tegime siis,kui katusematerjal oli juba peal.
Algas kõik sellest,et klient ostis meilt materjalid. Hiljem aga otsustas,et tellib meilt ka tööd. Kokkuleppe peremehega oli et ta informeerib töömehi sellest kuidas tal oli plaanis paigaldada materjali (tal oli ostetud nii väike,kui ka suur eterniit), -materjali arvestus oli kliendi poolt. Katuse paigalduse ajal mõtles ta 100 korda üle ja lõpude lõpus süüdistas meid selles,et me valesti paigaldasime kõik plaadid,sest temal oli arvestatud kõik teistmoodi... Olukorra lahendamiseks tellis ta meilt veel 14 plaati juurde. Analoogne probleem juhtus ka katuseakendega,mida nihutasime kliendi soovil 3 korda nii üles kui alla nii vasakule kui paremale,mille käigus olid vigastatud aknaplekkid ja iseliimuv hüdroisolatsioon,milles ta jälle süüdistas meid.
Tõsine probleem algas just sellest,et ta keeldus raha maksmisest teostatud muudatuste eest ja ka tellitud lisamaterjalide eest ,aga siis kui töö oli praktiliselt valmis - tuli välja tema skandaalne naine,hakkas solvama meie töömehi ja ütles et ei maksa üldse ühtegi senti teostatud tööde eest,põhjendades seda sellega,et me üldse ei oska teha katusetöid... Me ei vaidle vastu-meil nagu ka kõikidel ehitajatel alati tulevad välja mõned vead ,mida alati oleme valmis likvideerima. Kõige suurem meie viga sellel objektil aga see,et tegime kõik tööd ametlikult kuid ei ole fikseerinud kirjalikult töövõtulepingu,teostatud muutused ja kliendi soove,ei ole me esitanud tellimuskirja lisamaterjalidele,mõeldes et see klient on korralik inimene. Meie ettepanek kliendile maksta lisamaterjalide eest, pöördus sellele,et klient nimetas meid lollideks,mõtles välja probleemide nimekirja ja ütles,et me võime oma firmale uut nime otsima hakata kuna ta teeb meile kõvat antireklaami. Oma tegutsemisperioodi jooksul oleme kahjuks saanud kogemust analoogsete klientidega. Jumal tänatud,et korralikke ja korrektseid kliente on meil palju rohkem ja loodame,et nii jääb ka tulevikus.

Ja lõpuks paar fakti meie firmast:

1. Meie firmas töötavad suure kogemusega katusepaigaldajad,kes saavad korraliku ametliku palka. Alltöövõttu me ei pakku.
2. Aasta jooksul paigaldame 38-66 katust,millest on 70% eterniitkatused
3. Anname oma töödele pikkemaid võrreldes teistega garantiid.
4. Soome materjalide tootja ICOPAL valis oma konkursil just meie firmat oma koostööpartneriks Soomes lamekatusematerjalide paigaldajaks.
5. Oleme saanud eterniiditootjate,plekkitootjate ja kivikatusetootjate koolitused ,seega nii teoorias kui ka praktikas meil probleeme ei ole.
6. Alati koostame hinnapakkumised,kus on eraldi näidatud materjalide ja tööde maksmus.
7. Meie hinnad ehitusturul ei ole üliodavad,vastupidi mõned väidavad,et nad on liiga kõrged.
8. Oleme kuldkliendid mitmetel katusematerjalide maaletoojatel ja ka ise toome maale mõned materjalid.
9. Oleme Katuseportaali http://www.katuseportaal.ee koostajad ja ainuomanikud-millega saame tõestada oma teadmisi katuse ehitamisel ja katusematerjalide valikul.

Lugupidamisega,
Kattex Grupp OÜ
Aleksander Jaškin
Juhatuse liige
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880