OTSING
  Jean Marc Artisan - käsitööna valmistatud täispuidust põrand Hansa Floorist
04.01.2017

Hansa Floori tootevalik on laienenud eksklusiivse põrandalaua Jean Marc Artisani uute toodete võrra. JMA põrandalauad pakuvad eksklusiivsust nii klassikalisse häärberisse kui ka modernsesse stuudiosse.



Tegemist on mitmekihilisest tamme täispuidust põrandalauaga, mida iseloomustavad huvitavad pinnaviimistlused, esiletoodud faasid, vanutamine, harjamine, rustikaalsus ja käsitöö. Põrandalaudade külgedel on punn-soone kinnitus.

Jean Marc Artisani põrandalaua pealmine kiht on 5mm paksune, samas on mitmekihilise toote valmistamiseks kasutatud 100% tammepuitu. Tänu erilistele omadustele sobib põrandalaudade valik väga erinevatesse interjööridesse - restoranidesse, klubidesse, hotellidesse, kaubanduskeskustesse, eramutesse. Jean Marc Artisani toodete valimine annab interjöörile luksusliku ja prestiižsse imago.



Tänu riststruktuuri kasutamisele sobivad põrandad suurepäraselt paigaldamaks ka põrandaküttele. Tooted on kaetud hoolikalt valitud looduslike õlidega, et rõhutada puidu naturaalsust - struktuuri, värvierinevusi ja oksakohti. Lauad on käsitsi vanutatud, mis annab kollektsioonile unikaalse - kohati iidse - väljanägemise, kuid samas vähendab vajadust toodet taastada. Põranadalauad on raskesti süttivad ning tänu naturaalsele puidule ja töövõtetele on need sobilikud ka allergiatundlikele inimestele.

Toote valmistamiseks on spetsiaalselt valitud puit, mis täidab ka kõige peenema maitsega kliendi soovid. Käsitööna valminud unikaalsed põrandalauad loovad ruumile erilise olemuse, mille kõrval mitmed teised põrandad kahvatuvad. Iga põranda juurde pakutakse ka samas stiilis põrandaliiste.

Tootevalikuga saab tutvuda kodulehel www.hansafloor.ee/jeanmarcartisan või külastades Hansa Floor OÜ kontorpoodi, kus puitpõrandatel väga lai valik. Lisainformatsiooni ja konsultatsiooni võite küsida ka e-maili markus@parquet.ee teel ning telefonil (+372) 53 63 6000.



Hansa Floor OÜ
Telefon: +372 53 63 6000
E-post: Markus@parquet.ee
Koduleht: www.hansafloor.ee
Facebook
 
Firmainfo
  Hansa Floor OÜ

Telefon: 5333 8778
E-mail: Saada kiri
WWW: www.hansafloor.ee


Aadress: LÄIKE TEE 1, Peetri 11415, Harjumaa
Reg. kood: 11454069
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880