OTSING
  2016. aasta köögitrendid Milano mööblimessilt Salone del Mobile
14.06.2016

Milano mööblimessi Salone del Mobile üks osa on EuroCucina, kus on võimalik tutvuda köögivaldkonna uute ja värskete trendidega tootjatelt nii Itaaliast kui ka mujalt.



Camel Mööbel toob ära mõned suunad, mis jäid silma aprillis toimunud messil.

Värvitoonid – domineerib hall erinevates variatsioonides, lisaks sügavamad tumedamad looduslikud toonid, neutraalsed pastelsed toonid ja valge. Viimistlus on enamasti matt (sõrmejäljevaba).


Miksitud materjalid ja tekstuurid
– värvitud uks kombineeritud vanutatud puidu stiilis uksega, seda nii spoon- kui melamiinukse variandis. Ka hinnalt taskukohasem melamiinuks sellise viimistlusega on väga autentse välimusega. Camel Mööbel salongis on olemas kööginäidis Kyra vintage (CREO).

Õhukesed naturaalsed või tehiskivist töötasapinnad (10 – 12 mm), mille kõrval kontrastina paksemad rustikaalsed puidupinnad.

Käepidemetevaba köök – käepidemed on märkamatud, ukse sisse integreeritud või puuduvad, uksed ja sahtlid avanevad puudutuse või vajutusega (push-to-open) - see eeldab sõrmejäljevaba viimistlust. Käepidemeteta avatavad versioonid on ka nõudepesumasinate, külmkappide ja ahjude valikus.

Innovaatilisema lahenduse puhul kappide ja sahtlite avamiseks ei ole vaja neid puudutada, piisab käe- või jalaviipest, et avada või sulgeda uksed ja sahtlid ning peita ka segisti köögi tagseina paneeli taga olevasse kapiruumi.


Industriaalne stiil – seda iseloomustavad roostevabad pinnad, suured tööpinnad, avatud riiulid.
Mobiilsed töötasapinnad, millest on võimalik tekitada söögilaua osa või lisatööpind.
Funktsionaalne valgustus – lisaks tööpinna valgustusele on valgustus ka kappides ja sahtlites.

Inspiratsioon loodusest – ürdiaia elemendid köögis.

Materjalidena annavad endiselt tooni aktsendina vask, messing ja roosa kuld. Samuti on trendikad suured (tehis)kivi- ja marmorpinnad – näiteks kogu saareosa või terve köök. Silma jäid ka võimsad disainõhupuhastajad.

Peidetud valamud ja köögitehnika – vajadusel saab kõik köögile iseloomulikud detailid nagu valamu, pliidiplaat ja ahi, väga lihtsalt ära peita. Segisti on alla vajutatav, valamu ja pliidiplaadi peale liigub tööpind, kõrgemal püstakus asuvale ahjumoodulile liiguvad ette kõrged uksed, mis avatuna paiknevad kapi külgede vahel ega takista köögis liikumist.

www.camelfurniture.eu
 
Firmainfo
  Camel Mööbel Sisustussalongid

Telefon: 639 8503


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880