OTSING
  Põranda tolmuvaba lihvimine ja vastupidavaks õlitamine
25.03.2015

Sageli jääb põrandate uuendamine ja restaureerimine selle taha, et kardame põranda lihvimisel tekkivat tolmu, sest näiteks mööbli pealt on peenikest lihvimistolmu päris raske kätte saada. Vähe aga teatakse sellest, et tänapäeval on võimalik põrandaid lihvida praktiliselt tolmuvabalt.



Tolmuvaba lihvimine võimaldab puitpõrandaid taastada kasvõi kõrvaltoas ilma suuremate ümberkorraldusteta! Seega ei pea tervet elamist tühjaks tassima, vaid piisab mööbli teisaldamisest teise tuppa. Kuna inimeste tolmutaluvus on väga individuaalne, siis FineFloors esindajad ise armastavad öelda, et tegemist on praktiliselt tolmuvaba lihvimisega. Üks nende klient kirjeldas väga ilusti lihvimise tagajärjel tekkinud tolmukogust - nagu ei oleks paar nädalat olmetolmu pühkinud. Seega ei pea kartma, et peale põrandatöid peab tellima koristusfirma või veel hullem - hakkama vahetama tapeete ja teostama suuremaid remonttöid. Tolmuvaba lihvimine ei ole tuleviku teema, vaid täiesti teostatav juba täna! FineFloors omab vastavat tehnikat ja kogenud meistreid, kes selle töö kvaliteetselt ka teostavad.



Lisaks tolmuvabale lihvimisele on oluline lõppviimistlus – FineFloors soovitab õlitamist. Ettevõte kasutab juba 6 aastat molekulaarsiduvuse tehnoloogial põhinevaid põrandaõlisid Rubio Monocoat, mis on klientidelt ainult positiivset tagasisidet saanud. Nagu nimigi ütleb, on tegemist ühekihi õliga ehk peale tuleb kanda ainult üks kiht õli. Eriliseks teeb selle õli asjaolu, et ta ei kata puitu nagu klassikalised õlid ja õlivahad, vaid reageerib puhta puidupinnaga molekulaarsel tasandil. Tegemist on revolutsioonilise tehnoloogiaga, mis kindlustab põranda vastupidavuse ja kauni väljanägemise aastateks.



Märkimisväärne on, et põrand ei jää peale õlitamist libe, ei kulu sisse nn "käiguradu", ei lõhna ebameeldivalt ja õlitamisele järgneval päeval on ruum sissekolimiseks valmis. Rubio Monocoat on keskkonnasõbralik puiduõli, mille toonivalikust leiab igaüks endale sobiva - valmis õlitoone on 52. Selliselt töödeldud põranda hooldus on äärmiselt lihtne – tuleb aeg-ajalt lisada pesuvette toodet Rubio Monocoat Soap, mis korjab kokku mustuse ja uuendab põranda kaitsevõimet regulaarselt. Lisaks pakub Rubio Monocoat igale toonile vastavat hooldusõli, millega saab parandada jooksvalt põrandasse elamise käigus tekkivaid mehhaanilisi kahjustusi.



FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook
 
Firmainfo
  FineFloors OÜ

Telefon: 520 5115


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880