OTSING
  Tunnustatud idee maakeldrite rajamisel
30.07.2014

2014 Pärnumaa ettevõtluskonkursi võitnud Maakelder OÜ meestel käed-jalad tööd täis.
Uudsetest raudbetoonelementidest rajatud keldrid kerkivad järjest Eestimaa pinnale.

* * Kevadel rajatud maakelder, mis on tõelise maakodu pärliks ja muidugi asendamatuks toidu ja veini säilitamisel.
Allikas: www.maakindlus.ee
Raudbetoon tagab pikaajalisuse ja selle kokkupanek on Pärnumaa meestel nagu lego klotsidega ehitamine. Kõigest ühe nädalaga on võimalik rajada endale meelepärane maakelder. Maakelder on energiasäästlik, loodussõbralik passiivse energia allikas, võimaldades Teil hoiustada pikaajaliselt oma põllumajandussaadusi, lihatooteid ja ka veine.

Mida pakub Maakelder OÜ?
Maakelder OÜ pakutav on täiesti uus Eestis väljatöötatud tehnoloogia keldrite ehitusel. Keldri ehitus tavalistest telliskividest või ehitusplokkidest on liiga aeganõudev ja kulukas, Maakelder OÜ toodab betoonmooduleid, millest kelder uskumatul kiirusel - kõigest ühe nädalaga kokku pannakse tõestades, et igasugune efektne ja unikaalne toode, ei nõua enam palju peavalu ja vaeva - nagu seda oli vanasti.
Betoonmoodulite tehnoloogiline lahendus säästab aega ja raha, kuid samas säilitab kõik maakeldri traditsioonilised ja ratsionaalsed omadused. Selline lahendus teeb kliendi elu märgatavalt mugavamaks.

Kasutades ära maa omadust, hoiab maakelder ühtlast naturaalset jahedust, mis on parim erinevatele puu- ja juurviljadele. Kuna puudub igasugune mehhaaniline temperatuurihoidja, töötab maakelder ilma kuludeta, hoides Teie toidusaadused värskemad ja maitsvamad, kui mistahes külmutuskapp.

Kuidas valmib?
OÜ Maakelder pakub betoonelementidest keldrit, mis toodetakse tehases, transporditakse Teie poolt valitud ja kokkulepete kohaselt ettevalmistatud ehitusplatsile. Lõpptulemusena näeb Teie maakelder välja nagu meie Eesti 100 aastat vana ja väärikas Maakelder, kuid tegelikult on vana asi uues kuues!
Ja kordi kiirem ja vastupidavam kui kõik senised keldriehitused!

* *Betoonelemendid liidame kokku spetsiaalselt väljatöötatud tapisüsteemi abil. Kusjuures samasugust süsteemi kasutatakse ka tunnelite ehitusel, et tagada maksimaalne tugevus.
Allikas: www.maakindlus.ee

* *Moodullahenduse tulemus näeb välja selline. Seejärel paigaldame ventilatsiooni, hüdro- ja soojusisolatsiooni, seinad, uksed ning lõpetame kokkulepitud viimistlustööd. Kõik see juhtub vaid 1 nädalaga….
Allikas: www.maakindlus.ee

* * … ja lõpptulemuseks on Teie isiklik KINDLUS MAAPÕUES
Allikas: www.maakindlus.ee



* Allikas: www.maakindlus.ee

Koostöös partneritega üle Eesti, pakutakse laia valikut viimistlusmaterjale.
Toetudes teadmistele ja kogemustele on Maakelder OÜ meistrid Teile abiks valimaks parimat toodet nii hinna, kui ka kvaliteedi suhtes.
Teostatakse erineva tekstuuriga krohvimistöid ja on võimalik tellida ka eksklusiivset puitmööblit.
Kõik selle nimel, et Teie kelder näeks välja nagu tõeline meistriteos!

Väga oluliseks peab OÜ Maakelder paindlikku teenuse pakkumise võimalust. Pakutakse nii üht toodet kui ka toodet koos lisateenustega. Vastavalt sellele, kas Te soovite ise olla aktiivne ja pädev või soovite, et Teie eest kavandatakse kogu protsess võimalikult vähese Teiepoolset asjaajamist nõudva valmistulemuseni.

LHV soodsa järelmaksuga ostes saad kauba kohe kätte ja maksad osadena.

Maakelder OÜ pakub uusi keldreid ja ka vanade restaureerimist. Meeskonda kuuluvad tõelised meistrid nii sepa-, puu- ja kivitöödel.

Maakelder OÜ pakub erinevaid ehitisi Teie koduaeda:
veinikeldrid,
maakeldrid,
suitsusaunad,
saunad,
grillkojad
.

Veinikeldri 360 Virtuaaltuuri vaata siit!


Kui Teil tekkis huvi või küsimusi, siis helistage või täitke ära tagasiside vorm. Koos kogenud meeskonnaga leitakse Teile parim lahendus lähtuvalt Teie vajadustest ja soovidest. Ollakse abiks nii nõu kui jõuga!

www.maakindlus.ee







* * Aitame Teil sisustada kogu keldri sobiliku mööbli, lisasoovil ka kamina kui ka lõppviimistlusega.
Allikas: www.maakindlus.ee




 
Firmainfo
  MAAKELDER - veinikeldrid, maakeldrid, suitsusaunad, saunad, grillkojad

Telefon: 5684 2845


 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880