OTSING
  Sadolini Värvikeskus müüb International Yachpaints paadivärve
15.08.2008


Seoses paadikultuuri arenemisega Eestis lisas Sadolini Värvikeskuse tootevalikusse International Yachtpaints paadivärvide tooteseeria. International Yachtpaints on Akzo Nobeli kontserni kuuluv paadivärvide tootja, kelle tooted on väga kõrge kvaliteedi ja vastupidavusega, ning aksepteeritud erinevate paadi- ja jahitootjate poolt terves maailmas. Oma veesõidukile korraliku välimuse andmiseks on olemas nii pahtlid, orgaanikat hülgavad värvid, läikivad pinnavärvid kui ka lakid ja õlid puitpaatidele.

Ülevaade tootevalikust:

Watertite - kiirkuivav kahekomponentne pahtel plastikule, metallile ning puidule. Sobib pahteldamiseks nii üleval- kui allpool veepiiri.
Gelshield 200 - kahekomponentne väga tugev epoksüüdkrunt plastikpindadele. Osmoosivastane. Sobib kasutamiseks nii üleval- kui allpool veepiiri.
Interprotect - kahekomponentne kiiresti kuivav epoksüüdkrunt kõikidele metall- ja puitpindadele. Sobib kasutamiseks nii üleval- kui allpool veepiiri.
Primocon - ühekomponentne krunt, mis sobib vahekrundiks tundmatule orgaanikat tõrjuvale värvile. On mõeldud kasutamiseks allpool veepiiri.
Micron Extra - orgaanikat tõrjuv pinnavärv kasutamiseks allpool veepiiri. Kestab rohkem kui ühe hooaja.
Trilux - väga tugev orgaanikat tõrjuv pinnavärv kasutamiseks allpool veepiiri. Sobib erinevatele metallidele nt. teras, alumiinium, pronks.
Interspeed Ultra - väga tugev ja sileda pinna jättev orgaanikat tõrjuv pinnavärv kasutamiseks allpool veepiiri. Sobib kasutamiseks nt. võidusõidupaatidel.
Perfection - kahekomponente kõrgläikiv pinnavärv kasutamiseks ülevalpool veepiiri. Annab väga hea UV-kaitse.
Toplac - ühekomponentne kõrgläikiv pinnavärv kasutamiseks ülevalpool veepiiri. Annab väga hea UV-kaitse.
Interdeck - libisemisvastaseid aineid sisaldav pinnavärv kasutamiseks ülevalpool veepiiri. Sobib kasutamiseks nt. paatide dekkidel.
Schooner - ühekomponente kõrgkvaliteetne lakk puitpaatidele kasutamiseks nii sise- kui välispindadel. Sisaldades hiinapuuõli, annab lakk viimistletud pindadele väga tugeva niiskuskindluse. Kaitseb ka UV-kiirguse eest.
Original - ühekomponente lakk puitpaatidele kasutamiseks nii sise- kui välistingimustes.
Super Cleaner - paatide puhastusvahend, mis eemaldab rasva, vana vaha ja muu mustuse. Kasutatakse eelkõige enne paadi viimistlemist pindade puhastusvahendina.
Boat Shampoo - universaalne puhastusvahend.
Premium Teak Oil - kvaliteetne tiigipuuõli puitpaatide viimistlemiseks.
Teak Restorer - puhastab ja taastab vanade puitpindade ilu.

International Yachpaints tooted on müügil Sadolini Värvikeskuses: Tallinnas Peterburi tee 52a, Tartus Ringtee 4 ja Pärnus Papiniidu 19 asuvates kauplustes. Tule tutvuma ja nõu küsima!


ES Sadolin AS
Telefon: 630 5299
es@sadolin.ee
www.varvimaailm.ee
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880